Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj 20. kola 2. ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj 20. kola 2. ŽMNL

Izvještaj 20. kola 2. ŽMNL

Sveti Ante povećao prednost nad pratnjom, Tornado s porazima lagano usporava.

Young boysi su bili u lijepoj seriji bodova i nadali su se nastavku niza i s Kontrom. Ipak Kontra je mirnom i pametnom igrom uzela bod i nastavila svoj niz neporaženosti.

Kontra je mirnom i pametnom igrom uzela bod i nastavila svoj niz neporaženosti.

Cijelu sezonu se više očekuje od Murvice, a novi remi su odigrali s Višnjikom. Dinamična utakmica je mogla otići na obje strane, ali opet je ostavio i jedne i druge blizu zone play offa.

Dinamična utakmica je mogla otići na obje strane, ali opet je ostavio i jedne i druge blizu zone play offa.

Rastane su odlučno krenule u dvoboj s Bilim brigom svjesni nezavidne situacije u kojoj se nalaze. Bili brig nije pokazao dovoljno čvrstine što su pametnom i kvalitetnom igrom Raštančani iskoristili i upisali velika tri boda.

Raštančani iskoristili priliku i upisali velika tri boda.

Triler i ljepotica kola je ponudio dvoboj Svetog Ante Oktogona i Brodarice. Preokreti i šanse s obje strane su obilježili cijeli susret, a kulminacija drame je bila posljednja minuta. Najprije je Brodaricu do poravnanja doveo autogol K.Zrilića Dede,  no ni to nije bio kraj. Igrač golman u polju Brodarice je bio mač s dvije oštrice, a to je iskoristio Popov sa zgoditkom u praznu mrežu i spretnu pobjedu svetaca!

Igrač golman u polju Brodarice je bio mač s dvije oštrice!

Slobodan pad nastavljaju Bibinjci,  s drugim ovotjednim porazom su pali na ljestvici. Sveti Mihovil je došao do punog plijena i tako produžio nadu za opstanak.

Slobodan pad nastavljaju Bibinjci,  s drugim ovotjednim porazom su pali na ljestvici.

Bali je sve dalje od izbjegavanja ostanka u ligi, a ovo kolo su položili oružje Malom kafeu. Tako MC je sebe uključio u malu nadu, za kuhinju zvanoj play off za prvu ligu.

MC je sebe uključio u malu nadu, za kuhinju zvanoj play off za prvu ligu.

Ima li spasa za Dasiadda? Izgleda jako teško, jer novi poraz ih je zacementirao na posljednje mjesto i čak pet bodova su udaljeni od spasa. Primorac im je u ovom kolu bio tvrd orah, koji je  sebe  opet uključio u borbu za prvu ligu.

Ima li spasa za Dasiadda? Teško, jer novi poraz ih je zacementirao na dno!
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: