Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Izvještaj 20. kola 2. ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj 20. kola 2. ŽMNL

Izvještaj 20. kola 2. ŽMNL

Sveti Ante povećao prednost nad pratnjom, Tornado s porazima lagano usporava.

Young boysi su bili u lijepoj seriji bodova i nadali su se nastavku niza i s Kontrom. Ipak Kontra je mirnom i pametnom igrom uzela bod i nastavila svoj niz neporaženosti.

Kontra je mirnom i pametnom igrom uzela bod i nastavila svoj niz neporaženosti.

Cijelu sezonu se više očekuje od Murvice, a novi remi su odigrali s Višnjikom. Dinamična utakmica je mogla otići na obje strane, ali opet je ostavio i jedne i druge blizu zone play offa.

Dinamična utakmica je mogla otići na obje strane, ali opet je ostavio i jedne i druge blizu zone play offa.

Rastane su odlučno krenule u dvoboj s Bilim brigom svjesni nezavidne situacije u kojoj se nalaze. Bili brig nije pokazao dovoljno čvrstine što su pametnom i kvalitetnom igrom Raštančani iskoristili i upisali velika tri boda.

Raštančani iskoristili priliku i upisali velika tri boda.

Triler i ljepotica kola je ponudio dvoboj Svetog Ante Oktogona i Brodarice. Preokreti i šanse s obje strane su obilježili cijeli susret, a kulminacija drame je bila posljednja minuta. Najprije je Brodaricu do poravnanja doveo autogol K.Zrilića Dede,  no ni to nije bio kraj. Igrač golman u polju Brodarice je bio mač s dvije oštrice, a to je iskoristio Popov sa zgoditkom u praznu mrežu i spretnu pobjedu svetaca!

Igrač golman u polju Brodarice je bio mač s dvije oštrice!

Slobodan pad nastavljaju Bibinjci,  s drugim ovotjednim porazom su pali na ljestvici. Sveti Mihovil je došao do punog plijena i tako produžio nadu za opstanak.

Slobodan pad nastavljaju Bibinjci,  s drugim ovotjednim porazom su pali na ljestvici.

Bali je sve dalje od izbjegavanja ostanka u ligi, a ovo kolo su položili oružje Malom kafeu. Tako MC je sebe uključio u malu nadu, za kuhinju zvanoj play off za prvu ligu.

MC je sebe uključio u malu nadu, za kuhinju zvanoj play off za prvu ligu.

Ima li spasa za Dasiadda? Izgleda jako teško, jer novi poraz ih je zacementirao na posljednje mjesto i čak pet bodova su udaljeni od spasa. Primorac im je u ovom kolu bio tvrd orah, koji je  sebe  opet uključio u borbu za prvu ligu.

Ima li spasa za Dasiadda? Teško, jer novi poraz ih je zacementirao na dno!
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 1. LIGA

To Top