Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 22. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava 22. kola 2. ŽMNL

Najava 22. kola 2. ŽMNL

Ludnica traje i trajat će, pet kola do kraja, a čak osam momčadi razmišlja o prvoj ligi, ako izuzmemo Svetog Ante, iako tamo pušu i na hladno.

Već prvi dvoboj para gaće, onaj između Kontre i Brodarice. Kontra je kasno proigrala i to će joj biti dovoljno da neko slomi zube na njima do kraja, ali viši rang neće vidjeti. Prvi u nizu im dolazi Brodarica koja igra, bori se i nada se barem kvalifikacijama.

Dolazi Brodarica koja igra, bori se i nada se barem kvalifikacijama.

Raštane, a pogotovo Tornado, su stigli dosta toga uprskati u posljednje vrijeme. Tri poraza u nizu ne ostavlja Bibinjcima puno manevra do kraja, dok Raštane muku muče kako ostati u ligi.

Raštane muku muče kako ostati u ligi.

Sveti Ante je suvereni vladar Serie B i jednom ipo nogom je u prvoj ligi. Za drugu nogu im treba pobjeda nad Balijem iako mladi boduli ne pomišljaju na poraz i predaju. Iskustvo igra protiv mladosti i mogli bi dobiti lipoticu kola, a da nije Frane Lipotica.

Sveti Ante je suvereni vladar Serie B i jednom ipo nogom je u prvoj ligi.

Sveti Mihovil igra prvu meč loptu protiv Primorca, oni za opstanak a Ljupčani za produžetak nade u prvu ligu. Uglavnom bit će napeto kao u tvornici tregera.

Sveti Mihovil igra prvu meč loptu za opstanak!

Što je kadar Dasiaddo protiv Murvice u nedjeljno jutro, može li do pobjede koja mu vraća nadu. Poznato je da Murvica hvata prvu ligu i da ne smije možda niti bod prosuti te ostaje da se vidi kakav će im zalogaj biti Dasiaddo.

Murvica hvata prvu ligu i ne smije možda niti bod prosuti!

Točno u podne, ali ne kod OK Corala, počinje derbi kola. Young Boysi drže dvicu, dok Bili brig zaostaje u bodovima koji jamče prvu ligu. Samim time imperativ pobjede je na Švabinim momcima, ali treba respektirati Boyse koji su kvalitetni i poletni.

Točno u podne, ali ne kod OK Corala, počinje derbi kola, Young Boysa i Bilog briga!

Mali caffe je u zaletu i pobjedama su došli u poziciju gdje možda mjerkaju i play off. S druge pak strane Višnjik je konstanta i možda ovaj dvoboj nekome bude okidač ka visinama. Prvi topnik lige Danijel Toman je sigurno veliki adut Švejkove vojske, no Ivan Šarić izmamljuje osmijehe na lice svog voditelja Vrane. Možda baš bolji iz tog dvoboja presudi slavljenika u ovoj utakmici.

Višnjik je konstanta i možda ovaj dvoboj nekome bude okidač ka visinama.
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: