Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 24. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava 24. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava 24. kola 1. Sonik ŽMNL

Poprilično je bistra situacija oko većine upitnika za plasmane u ligi, kako na dnu tako i za play off. Gauni, Ploča i Plovanija je trio od kojih će samo jedan u mirne vode.

Gauni su sebi zakomplicirali život novim domaćim porazom kroz tjedan i trenutno idu u play out. Nova šansa je dvoboj sa Idassom koja čak 13. kola ne zna za poraz, doduše uz puno remija. Tako je novi voditelj Stipe Čulina dobio potrebnu kemiju i najavljuje napad na najviše pozicije.

Idassa čak 13. kola ne zna za poraz, doduše uz puno remija!

Ploča je nakratko odahnula, no neće zadugo, jer subotnji protivnik im je Tin, lider prvenstva. Pobjeda bi bila velika kao centarska linija Golden Statea, no Tin je konstantan, dobar i moćan poput Tysona u najboljim danima.

Ploča je nakratko odahnula, no neće zadugo, jer subotnji protivnik im je Tin!

Stanovi su korak po korak napravili kilometre i može se reći da će i dogodine nabijati loptu u prvoj ligi. U istoj ligi će plesati Samba i obje momčadi su zadovoljne plasmanom pa im ostaje da odigraju utakmicu za prestiž i večeru.

Stanovi – Samba, utakmicu za prestiž i dobru večeru.

Kontrol biro brani svoju tricu prije doigravanja dok su entuzijazam i nada Paklenice pali kao kula od karata.

Kontrol biro brani svoju tricu prije doigravanja!

Do novih bodova bi trebali doći momci iz Poljica, do bodova koji im jamče potpuni mir za kraj sezone. Na drugoj strani Mocira ih čeka već prežaljeni Ugljan koji će sijedeću sezonu igrati u Serie B.

Mogu lu momci iz Poljica do bodova koji im jamče potpuni mir za kraj sezone?

Derbi kola je dvoboj Varoši i Puntamike kojeg se ne bi posramio i veći nivo natjecanja. Obitelj igra kao u transu, dok je Varoš nekako dozirala svoje nastupe, ali opet dovoljno za mir prije play offa.

Obitelj igra kao u transu, dok Varoš baš i ne briljira!

Divovi s trafostanice, Plovanija, igra male kvalifikacije s Vrsima. Svaka pobjeda je priličan zalog za bijeg iz nemirnih voda, no Vrsi na benkovačko gorivo su iznimno nezgodan protivnik, istina, trese ih mala kriza, ali upamtite da su još donedavno bili-prvi na tablici!

Svaka pobjeda je priličan zalog za bijeg iz nemirnih voda!


Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: