Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Četiri prvaka, tri lige!

Izvještaji

Četiri prvaka, tri lige!

Četiri prvaka, tri lige!

Naravno ovih dana najviše zvoni u ušima ime Kontrol biro, aktualni i novi županijski prvak.Taj pothvat je tim veći ako se zna da su ušli u odabrano društvo od deset momčadi koji su osvajali naslov prvaka (Bambus, Dorset, Tin, Zadranka, Kampo Kaštelo, Sveti Ante, Varoš, Murvica, Fresti, Kontrol biro).

Riječ je o momčadi koja postoji nepune tri godine i koja je preskakala razrede kao svojedobno Blanka Vlačić visine. To nije momčad koja je banula iz ničega jer se stvarala kroz turnire i samo je rasla, a vidimo i sami dokle je narasla. Snaga KB je u tome što isti roster traje godinama pa su tako Zanki, braća Anić, Čule, Genda tu od prvog dana s laganim korekcijama i tu možda treba tražiti recept uspjeha.

MNK Kontrol Biro Auto Rogić

Najpoznatiji i najstariji u ovom društvu su smiljevački Sveci, Sveti Ante. Lani u ovo doba tuga je vladala ovim poznatim klubom jer se nakon 20 i kusur godina ispalo iz prve lige. Priča tu nije stala nego se krenulo raditi i stvarati momčad vrijedna povratka nazad. Predvođeni kapetanom Jakušićem Sveti Ante je kolosalno odradio jaku Serie B i slavodobitno prošao kroz cilj, reklo bi se da se vraćaju kući. Nekadašnji dvostruki prvaci su tako na najbolji način ušli u proslavu 25.godine kluba, u prvu ligu.

MNK Sveti Ante Oktogon

Samo za neupućene je ulazak Sinjoretova u drugu ligu iznenađenje. Momčad sastavljena od kvalitetnih igrača za treći rang je otpočetka nametnula svoj ritam i svoje igre ta su protutnjali svojom skupinom.
Mario Marinović je sve to vodio kraj terena dok je na terenu kolo vodio Blaž Katuša i recept je bio jednostavan, druga ligo eto ih.

MNK Sinjoretovo

Rupalj je nekoliko godina bio simpatična momčad bez nekih rezultatskih uspjeha. No povratak u matično jato Mate Čuline i Josipa Štrkalja,etabliranih prvoligaških igrača, je bio jasan znak ambicija. One su segle do samog vrha i što je zamišljeno to je i učinjeno. Dosta rano su napravili razliku bodova koja je ostala netaknuta i druga liga stanuje u Ruplju.

MNK Rupalj

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Izvještaji

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: