Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

OŠ Bartula Kašića četvrta u državi

Vijesti

OŠ Bartula Kašića četvrta u državi

OŠ Bartula Kašića četvrta u državi

Na državnom prvenstvu škola u futsalu za djevojčice, OŠ Bartola Kašića četvrta u državi!

U organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza, Vinkovci su od 2. do 4. lipnja bili domaćin velike završnice Državnog prvenstva u konkurenciji djevojčica i dječaka petih i šestih razreda, u košarci, rukometu, odbojci i futsalu. Svoj plasman na završnicu, ostvarile su futsal igračice Osnovne škole Bartula Kašića, pod vodstvom učitelja Alena Juričića, koje su ovaj uspjeh postigle u konkurenciji 800 škola iz cijele Hrvatske. U polufinalnom susretu, sastale su se s djevojčicama Osnovne škole Ivana Filipovića iz Velike Kopanice. Nakon što su skoro cijelu utakmicu vodile rezultatom 1:0 preko Mije Pestić, svoje najbolje igračice, u samoj završnici nesretno su poražene rezultatom 2:1. U borbi za treće mjesto, morale su stisnuti ruku boljem protivniku, Osnovnoj školi Kajzerica iz Zagreba. U toj utakmici poražene su rezultatom 5:1, a jedini pogodak za Zadranke postigla je također Mija Pestić te su se na kraju morale zadovoljiti četvrtim mjestom, što je ogroman uspjeh. Ostaje veliki žal za porazom u polufinalu, ali bez obzira na to, djevojčice su na jedan lijep način prezentirale ženski zadarski futsal te Osnovnu školu Bartula Kašića.

OŠ Bartula Kašića: Lucija Segarić, Marija Kanjer, Gabriela Senkić, Vita Župan, Aurora Mindoljević, Rita Herceg, Ela Giergia, Maja Kurta i Mia Pestić. Voditelj je bio učitelj Alen Juričić.

Prekrasna tri dana proveli smo u Vinkovcima. Zbog nemogućnosti odlaska profesora tjelesne i zdravstvene kulture, Veselinovića i Kvartuča, mene je dopala čast voditi djevojčice na završnicu. Bilo je ovo jedno lijepo iskustvo za mene osobno, ali i za djevojčice. Moram ih pohvaliti od prve do zadnje, jer su svojim ponašanjem na terenu i van terena, pokazale da su odlična klapa i da mogu biti primjer mnogima. Puni se dojmova vraćamo svojim kućama, stekli smo mnoga prijateljstva i ostvarili veliki uspjeh. – rekao je učitelj i voditelj Alen Juričić

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: