Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Luka Marinović s Hrvatskom treći na Futsal Weeku!

Vijesti

Luka Marinović s Hrvatskom treći na Futsal Weeku!

Luka Marinović s Hrvatskom treći na Futsal Weeku!

Od 27 do 30.06. se održao međunarodni Futsal Week turnir za žene, sudjelovale su 4 reprezentacije, Italija, Poljska, Moldavija i Hrvatska. 

Sve utakmice su se igrale u Varaždinu sportska dvorana Graberje. Sudili su najbolji Hrvatski suci i sutkinja iz Italije i Poljske. Naša Tomislava Matijević je najbolji strijelac turnira s 9 golova.
Prvu utakmicu smo izgubili 5:4 od Poljske. Prva utakmica, otvaranje turnira nismo bili pravi. Nakon što smo gubili 3:1 okrenuli smo na 4:3 ali smo na samom kraju primili 2 gola u zadnjoj minuti.
Protiv Moldavije smo opravdali ulogu favorita i pokazali da smo bolja reprezentacija i ostvarili visoku pobjedu 8:0, dok protiv Italije jedne od najboljih reprezentacija u Europi smo izgubili 7:4. 

Italija jedna od najboljih reprezentacija u Europi osvojila je Futsal Week za žene.

Reprezentacija koja ima 2 brazilke u ekipi, koja je dugi niz godina na okupu, koja ima profesionalnu ligu odigrali smo dobru utakmicu, ali nas je koštao loš ulazak u utakmicu i puno individualnih grešaka. Fali nam ovakvih turnira i utakmica kao i iskustvo igranja protiv jakih ekipa. Nadamo se da ćemo se što prije opet okupiti i imati priliku odigrati nekoliko utakmica. Dogodine nas očekuje Europsko prvenstvo.

Fali nam ovakvih turnira i utakmica kao i iskustvo igranja protiv jakih ekipa. -Luka Marinović-
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: