Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Izvještaj 1. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj 1. kola 1. Sonik ŽMNL

Izvještaj 1. kola 1. Sonik ŽMNL

Krenule su futsal radosti u Mocirama, Tin i Varoš uvjerljivi.

Otvaranje lige je pripalo Varoši i Sambi u meču koji je otpočetka bio jednosmjeran. Neprepoznatljiva Samba u pomlađenom sastavu nije se mogla ozbiljnije suprotstaviti Varoši i dojma samo da su s bodovima oprostili još na putu prema Zadru.

Primorac se kao novopečeni prvoligaš hrabro borio sa aktualnim prvacima Kontrol Biroom. Početno vodstvo je anulirao lanjski MVP Zanki i to je bio prijelomni trenutak utakmice. Na kraju teška, ali zaslužena pobjeda Kontrol Biroa.

Idassa Nadin u okrnjenom sastavu bez zamjene je imala snage za vodstvo protiv Stanova. Više od toga se nije moglo jer duža klupa i kvaliteta Tumine bojne je bio recept za trobod.

Gauni su se hrabro borili s Vrsima no vise od časnog poraza se nije moglo, a ima krivice i u tvorcu hattricka Antonu Rašiću.

Tinova laka konjica nije dala ni miligrama šansi Poljicima da se nadaju barem bodu. Prvi dio je bio koliko toliko obećavajući no nastavak je donio uragan i sedmicu u mreži Poljica.

Mali derbi kola su igrali Puntamika i povratnik u društvo najboljih Sveti Ante MS express. Početak je donio bolju igru i vodstvo obitelji no Sveci u skladu s dodatkom svome imenu ekspresno poentiraju,čak pet puta do odmora. Puntamika se skoro vratila u igru sa igračem-golmanom no nije bilo snage i koncentracije te bodovi odlaze put Smiljevca.

Očekivano,dobiveno je kratak rezime utakmice Plovanije i Ploče. Čak osam zgoditaka je epilog svega no više razloga za slavlje ima u Ploči dok “malog Mourinha” Ivana Jurića čeka puno posla da probudi diva s trafostanice.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top