Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj 1. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj 1. kola 2. ŽMNL

Izvještaj 1. kola 2. ŽMNL

Serie B , uvijek zanimljiva i napeta, krenula je sa svojim pričama i događajima.

Rupalj, prvi puta u višem rangu, je ugostio Mali caffe i nije do kraja popio kavu. Remi koji čini se nikog nije zadovoljio u utakmici punoj tempa, ali i kartona je možda i najpravedniji ishod.

Višnjik se namjerio na Ugljan, lanjskog prvoligaša. Veća doza spreme, ali i kvalitete su dali ploda i prva pobjeda se piše na Voštarnici.

Murvica, sudeći po imenima, je bila apsolutni favorit kontra Paklenice. No hrabrost, upornost i borba podgorskih junaka ih je dovela do velike pobjede, usprkos tri gola Matea Rončevića.

Sinjoretovo kao debitant u ligi je startalo sa bodom. Ipak do pobjede su mogle i Raštane jer se prava drama i golijada odvijala u posljednjoj minuti. No svakome po bod i kući na ručak.

Derbi kola je otišao na stranu Young Boysa koji su otpočetka bili efikasni i stekli prednost. Bili Brig je pak probao na sve načine doći makar do boda no Švicarci iz Smilčića su bili tvrd orah.

Kontra je ugodno iznenadila u dvoboju s Brodaricom i na svoj prepoznatljiv način došli do pobjede ,točnije rečeno Toni Galov je nacrtao recept za pobjedu. Brodarici ostaju utakmice koje slijede za popravak krvne slike.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: