Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 2. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava 2. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava 2. kola 1. Sonik ŽMNL

Ne stignu se dojmovi ni slegnuti, a već kreće nova runda.

Odmah na startu subote imamo derbi kola,dvoboj Vrsi i Varoši. Zubari su odlučni da zadrže jedinicu do kraja dok su Vrsi spremni iskoristiti svaki kiks i poklon. Čak su iznenađujuće dobro reagirali prošlo kolo kada se zna da su ostali bez dva ključna igrača.

Mali derbi je sraz Stanova i aktualnih prvaka, Kontrol Biroa. Ukoliko Stipe Pinčić ponovi briljantin iz prošle etape lakše će njegova ekipa do bodova. Ipak, aduti Tumine bojne su opipljivi i s radošću čekamo ovaj dvoboj.

Sveti Ante je na lijep način otvorio sezonu no slijedi novi ispit pod imenom Poljica. Obje ekipe su u pomlađenim sastavima s dobrom dozom trke i nadaju se pobjedi, a to je prvi preduvjet za odlično haklanje među golovima.

Puntamika nakon poraza traži iskupljenje protiv Primorca. Međutim ista misija čeka i njihovog protivnika pa su bodovi skoro imperativ i jednima i drugima. Iako je možda rano za takvu dijagnozu već u drugom kolu no poznavajući karakter momčadi…

Idassa Nadin je porazom startala u ligu, isto kao i Samba. Pobjeda se nameće za kraj sretnog vikenda objema momčadima no do toga neće doci. Samba je dosta pomlađena i zanimljivo će biti pogledati koliko mogu protiv iskusne Idasse.

Tin je u većini utakmica lige favorit pa je tako i sa Pločom. Međutim dosta ozbiljno misle na kraju grada i svaku utakmicu ulaze optimistično. Tin je pak s druge strane moćan s pojedincima koji mogu u svakom trenutku riješiti utakmicu.

Utorak vodi Plovaniju u Biograd na megdan Gaunima. Motiva neće manjkati no treba vidjeti koji još začin treba za dobar bodovni zalogaj. Gauni su na svom terenu dobri i neugodni i sigurno je da nas čeka dobra utakmica.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top