Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 2. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava 2. kola 2. ŽMNL

Najava 2. kola 2. ŽMNL

Bili Brig će subotu pokušati začiniti pobjedom slasnom kao kolač. No Mali Caffe ne misli izgubiti jer su izrazili jasnu želju za višim rangom. Stoga prije prvoligaških dvoboja treba otići pogledati ovu partiju.

Nedjelja u podne donosi Kontru i Sinjoretovo .Preiskusna družina Tonija Galova će pokušati zagorčati život debitantima u ligi. Možda će i bitnu ulogu u krajnjem ishodu imati i noćni život subotnje večeri.

Murvica i Raštane su jasno i glasno pokazale ambiciju za prvom ligom i derbi kola je pred nama. Ukoliko su rosteri puni svaki metar terena i najmanja greška može biti odlučujuća za bodove. Stoga se ne treba zalijetati s prognozama, ali znamo sigurno da će se uživati na tribinama.

Višnjik misli ozbiljno i odlučno u ovogodišnjem krstarenju Serie B i pravi ispit im slijedi u ekipi Ruplja. Ivan Šimurina je golom i asistencijom dao misliti svojim protivnicima i tu možda treba tražiti kljuc uspjeha.

Program u Mocirama će zatvoriti Brodarica i Young Boysi u nedjeljno predvečerje. Boysi djeluju dosta dobro i s pravom se ih se svrstava u ranga favorita za prvu ligu. Brodarica pršti od iskustva i nikad ne treba lakoćom računati na bodove protiv njih.

Otočni program u ponedjeljak u dvorani u Preku nudi dvostruki program. Ugljan će dočekati pomlađeni Tornado i tražiti prve bodove no Bibinjci se ne slažu s time.

Bali će u svoju luku pokušati privezati Paklenicu koja je startala kao iz snova pobjedom nad Murvicom. Ipak novi ambijenti dvorana zasad daju adut više za otočane i valja vidjeti koliko će i kako to iskoristiti.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: