Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj 2. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj 2. kola 1. Sonik ŽMNL

Izvještaj 2. kola 1. Sonik ŽMNL

Dva kola, a još nema remija.

Pomalo čudna situacija je da nakon odigrana dva kola još niti jedna utakmica nije završila podjelom bodova no ima vremena.


Vrsi u dosta oslabljenom sastavu su kontrirale Varoši bez neke pretjerane ambicije za pobjedom. Posljedica toga je uvjerljiva pobjeda zubara u dresovima Monaca.


Iznenađenje kola je uvjerljiva pobjeda Stanova i pad Kontrol biroa. Uvijek je senzacija kada prvak izgubi, a veliku pobjedu Stanova je potpisao maestralni Đikić.


Sveti Ante nastavlja s uvjerljivom igrom i pobjedama. Poljica su držala prednost no onda se upalila Dedina mašina i nije stala tj.stala je na šestici. Lijepo zvuci smiljevačka priča na početku dok se Poljica moraju sto prije resetirati.


Samba je pokušavala i borila se sa Idassom no upisan je novi poraz. Idassi se vratila boja u lice, a i Vinketa na klupu, slučajno ili ne.


Puntamika je upisala prvu pobjedu, a žrtvu su našli u Primorcu. Daleko je to bilo od lagane pobjede no kapital od dva gola razlike su ipak sačuvali ponajviše zaslugom svog vratara Draževića koji je u očaj dovodio igrače Primorca.


Derbi kola je prošao bez Tihe Kneževića, ali s Tinom u naslovnoj ulozi. Ploča se dugo odbijala predati i uspjeli su u tom naumu. Utakmica je dugo bila otvorena i napeta no pobjeda i bodovi su otišli na stranu Tina.


Gauni u utorak u Biogradu ugošćuju Plovaniju.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: