Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj 2. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj 2. kola 2. ŽMNL

Izvještaj 2. kola 2. ŽMNL

Young Boysi su maestralno ušli u sezonu i s pravom gledaju s vrha ljestvice. Ovaj put su sa sedam golova ispratili neprepoznatljivu Brodaricu koja ne uspijeva pronaći ritam iz lanjske sezone.


Laka konjica sa Sinjoretova je promarširala Kontrom i pukla je petarda, a daleko je Božić. Blaž Katuša je načeo, a loša igra s golmanom igračem je dotukla sve nade Kontre.


Derbi i ljepotica kola ide dvoboju Murvice i Raštana. Pravi mali triler na kraju nije pripao nikome iako je puni plijen mogao otići u oba ravnokotarska mjesta. Samo u posljednjoj minuti Marin Mikulić je dva puta tresao okvir gola no zapjevao bi Kemal Monteno “nije htjela”.

MNK Murvica – MNK Raštane Kanela 3:3

2. ŽMNK, 2.koloMNK Murvica – Mnk Raštane Kanela 3:3Malonogometni klub Bili Brig – MNK Mali Caffe Smiljevac 5:0MNK Kontra – Mnk Sinjoretovo 0:5MNK RUPALJ – Mnk Visnjik 2:4MNK Brodarica – Mnk Young Boyss 1:7Mnk Ugljan – MNK Tornado (30.09 / 18 sati) MNK Bali – MNK Paklenica (30.09 / 18 sati)

Gepostet von Futsal ZADAR am Sonntag, 29. September 2019


Višnjik iz laganog prikrajka drži ni manje ni vise nego vrh. Opet odlična predstava Bruna Orlovića i ekipe je bila dovoljna da se na zadarskom Višnjiku zapjeva pobjednička pjesma.


Otočni program u Preku je gostima donio samo mrvice. Tornado je dugo držao prednost nad Ugljanom no na kraju mogu biti sretni i s bodom, bod je bod pogotovo u gostima.


Bali na pogon Ludogoretsa je dobio prvi set, ali nažalost za Paklenicu to je bio i konačan rezultat utakmice. Puno kartona i puno golova je epilog ove morske utakmice.


Bili Brig je napokon uhvatio pobjednički ritam. Kristijan Dražević je svoju mrežu održao nevinom iako mu je u tome pomogla i ekipa iz Malog Caffea. Većinu utakmice se igralo bez zamjene, bez voditelja i nažalost vise nije moglo ni očekivati.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top