Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 3. kolo 1. Sonik ŽMNL

Miro Skračić 2

1. LIGA

Najava 3. kolo 1. Sonik ŽMNL

Najava 3. kolo 1. Sonik ŽMNL

Treće kolo,treći red uzbuđenja.


Idassa se probudila iz ljetnog sna, a koplja će ukrstiti s Vrsima. Ribini momci su dva kola odigrali u skladu s očekivanjima i nadanjima, a pravi test mogućnosti za obje ekipe slijedi u direktnom dvoboju.


Plovanija nakon dva kola s dvogledom gleda ljestvicu, s dvije nule. Tim gore sto slijedi još jedna utakmica u kojoj nemaju velikih šansi, ona s Tinom. No poznavajući inat i želju profesora Juričića ne treba pjesnicima upisivati bodove prije vremena. Uglavnom moglo bi biti vatreno, samo u čijim rukama je vatrogasni aparat.


Jedni od fenjeraša su i Poljica kao i njihov protivnik Primorac. Direktni dvoboj će nekome izmamiti osmijeh subotnje večeri, Vjerovano i noći. Svaka momčad ima svoje “karike” i adute, ali čija je briškula znat ćemo kasno navečer.


Posebno zanimljiv dvoboj je sudar susjeda i tzv. mali “bukovački derbi” između Ploče i Svetog Ante. Ploča ozbiljnije djeluje nego lani dok su Sveci u povratničkoj sezoni upisali dvije pobjede i lagano status favorita ide na Smiljevac, to naravno ništa ne znači.


Kontrol biro nakon poraza iz prošlog vikenda iskupljenje traži na podiju sa Sambom, naravno na podiju Mocira. Samba je upisala dva poraza i bod(ovi) djeluju kao imperativ za lakše disanje.


Varoš u dva kola izgleda uvjerljivo i goropadno, a na megdan im dolaze Gauni. Upravo momčad iz kraljevskog Biograda zna pomrsiti račune favoritima pa su i zubari na oprezu.


Mali derbi kola igraju Puntamika i Stanovi. Šest od šest je omjer bodova Stanova i osmijeh vlada na licu Tume i generacije dok obitelj ima polovičan učinak. Moguća pobjeda nosi uzlet jednima i drugima i usprkos kasnom terminu može se očekivati dobar broj futsal ljubitelja.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: