Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava IV. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava IV. kola 2. ŽMNL

Najava IV. kola 2. ŽMNL

Klasična Serie B u kojoj su skoro pa svi izjednačeni, kreće dvobojem između Višnjika i Brodarice. Odmah treba naglasiti da puno toga ovisi o sastavima koji će istrčati. Višnjik je zaustavljen dok je Brodarica krenula, tako da je suvišno ista prognozirati.


Tornado je do sad neporažen no eto im pravog ispita, idu na megdan Bilom Brigu. Jure Jović i društvo su u maloj mini seriji pobjeda i eventualni nastavak niza bi ih podigao u visine.


Lani bi dvoboj Malog Cafea i Young Boysa bio derbi kola sto se sada ne može reci. MC ima očiti problem s igračkim kadrom, a samim time i s bodovima. Boyse muči isti problem s kadrom i tko se bolje kompletira mogao bi do bodova.


Kontra je, iznenađujuće za neke, na vrhu ljestvice i igra derbi s Murvicom. Od murvičkog rostera boli glava no dosadašnje njihove izvedbe ne ulijevaju veliku dozu straha za protivnike. Obrana Galova ili ubitačni napad Mimine, pitanje je sada.


Rupalj je neuspješno pohodio Bibinje kroz tjedan, a prilika za popravni je dvoboj s Paklenicom. I ovdje će puno ovisiti o sastavima u kojima će se momčadi pojaviti.


Otočni program u ponedjeljak otvaraju Bali i Sinjoretovo. Topovnjača Blaža Katuše je centrirana no Bali ima dosta dobar sastav, Luka Begonja naprimjer. U čijim nogama ima vise dinamita i hoće li se “vlasi” snaći u morskom svijetu.


Ugljan dočekuje Rastane s posljednjeg mjesta. Rastane su bez poraza i s ulaskom u trajekt je zelja da se taj niz nastavi. Domaćini žele pobjeći s dna i ponedjeljak u Preku bi mogao biti zanimljiv.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: