Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj 4. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj 4. kola 1. Sonik ŽMNL

Izvještaj 4. kola 1. Sonik ŽMNL

Tin jedini s maksimalnim učinkom.


Skoro pa nestvarno zvuci dvanaest golova u mreži Gauna, no itekako je stvarno. Tin je bio nemilosrdan i s veseljem je otišao iz kraljevskog Biograda, Pogađate tko je pogodio pet golova, Deni Kolega.


Sreća dade ,sreća uzme. Upravo to se desilo Svetom Anti u dvoboju s Plovanijom jer su u prošlom kolu do pobjede došli u zadnjoj sekundi. Već ovo kolo je opet odlučivala zadnja sekunda u kojoj je Plovanija bila spretnija i makla se s nule.


Stanovi su kao favorit ušli u dvoboj s Poljicima no do pobjede nisu došli. Pametna i hrabra igra su dogurale Poljica do prvog boda dok je Tumina bojna nastavila niz neporaženosti.


Prvi bod je upisan i na Sambin konto. Sigurno je da je Puntamika očekivala i više od toga ulova no bod se piše, a tri se ne pamte.


Ploča je nakon silnih vikend fešti koje je imala smogla snage upisati pobjedu nad Primorcem. Raspoloženi Nino Jurjević je očito sve to izdržao i vodio ekipu do bitne pobjede.


Vrsi su se malo trgle i odigrali dosta pristojnu utakmicu s Kontrol Biroom. Početno vodstvo nije ipak dalo ploda jer kvaliteta Kontrol Biroa je došla do izražaja i bodovi ostaju u dvorištu prvaka.


I za kraj smo ostavili derbi kola u kojem smo vidjeli puške bez metaka. Varoš i Idassa Nadin su sve pokušavali ne bi li se otključale brave no recepta za gol nije bilo.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: