Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Ante Vukorepa, odani vojnik “Svetaca”!

Razgovori

Ante Vukorepa, odani vojnik “Svetaca”!

Ante Vukorepa, odani vojnik “Svetaca”!

Ante Vukorepa Vuko, odani vojnik malonogometnog kluba Sveti Ante i čovjek odan crno-žutoj boji, bivši kapetan Svetaca, više od šest sezona u dobru i zlu s velikim entuzijazmom čeka svaku sljedeću utakmicu najdražeg mu kluba.

Više od šest sezona u dobru i zlu!

Ante, šest sezona u “svetom” crno – žutom dresu, koji su bili najljepši a koji najteži trenutci?
Istina, šest sezona u najdražem dresu, vrijeme brzo leti.
Najljepši trenutak je definitivno ponovni ulazak u prvu ligu i vraćanje gdje nam je i mjesto, a za najteži ne trebamo puno dvojiti i razmišljati,to je definitivno ispadanje iz lige u niži rang.

Put do pakla i nazad, prvi put u povijesti ste ispali u drugu ligu, a onda se i ekspresno vratili nazad, kakvi su tvoji dojmovi o te dvije godine?
Tako je, to ispadanje iz lige je najteži trenutak u mojoj karijeri kojeg se ne želim niti prisjećati, dok smo u drugoligašku sezonu ušli odlučno i nismo se bojali prihvatiti ulogu favorita, iako nitko od nas nije očekivao da ćemo baš tako nadmoćno promarširati ligom.

Ispadanje iz lige je najteži trenutak u mojoj karijeri!

Što svece čeka ovu sezonu i zašto kapetanska traka nije više na tvojoj ruci?
Sveci u ovoj povratničkoj sezoni imaju jasan cilj ulaska u play off, što smo na kraju krajeva rezultatima u prvih 5 kola jasno svima dali do znanja.
Nositi kapetansku traku je prije svega čast i velika odgovornost, a ja riječima ne mogu opisati kojim sam ponosom tri sezone nosio vrpcu najdražeg mi kluba.
Odluku o vraćanju trake sam donio iz svojih osobnih razloga, a u svom nasljedniku vidim osobu koja toj ulozi pristupa s gotovo istom strašću kao i ja tako da nema straha.

Sveci u povratničkoj sezoni imaju jasan cilj, ulazak u play off!

Krešo Zrilić Deda?
A što o njemu reći što već nije rečeno i napisano.
Čovjek koji svojom energijom i vedrim duhom uveseljava sve oko sebe.
Mislim da se svi možemo složiti da je to jedan futsal fanatik bez kojeg sveci ne bi opstali sve ove godine, a nadamo se poznavajući njega da će još dugo dugo godina voditi ozbiljnu riječ u zadarskom futsalu.

Dorijan Dukić 2
A što o njemu reći o Dedi, da već nije rečeno i napisano, svojom energijom i vedrim duhom uveseljava sve oko sebe.

Koji ti je nadraži, a koji najbolji suigrač s kojim si igrao i zašto?
Jako teško pitanje, najdraža suigrača imam dva, a to su moji kumovi Ivan Prendža i Šime Jakušić.
A za najboljeg opet biram Šimu Jakušića koji kad je motiviran i bistre glave definitivno radi razliku na terenu i pojačanje je svakom klubu u zadarskoj županiji,a i šire.

Šime Jakušić kad je motiviran i bistre glave definitivno radi razliku na terenu i pojačanje je svakom klubu u zadarskoj županiji, a i šire.

Tvoja idealna petorka za prvo, drugo i “treće” poluvrijeme?
Moja idealna petorka za prvo i drugo poluvrijeme su definitivno svi moji suigrači iz svetaca koje ne bi mijenjao za ništa i nikoga na svijetu.
Treće poluvrijeme? Lista je stvarno poduža i mislim da bi imali dovoljno materijala za jedan razgovor samo o toj temi 😂😂😂.

Ekipa za treće treće poluvrijeme? Lista je stvarno poduža…

Najljepši trenutci futsal karijere?
Pod najljepše trenutke, definitivno bi ponovno naveo ulazak u prvu ligu i sezonu kad smo ušli u play potpuno neočekivano i skoro četvrtfinalu iznenadili favoriziranu Idassu.

Pod najljepše trenutke, definitivno bi ponovno naveo ulazak u prvu ligu!

Krešimir Zrilić:
Ante Vukorepa je oličenje poštenja i odanosti, kako u sportu tako i u životu. Velika privilegija je imati ga u klubu, u kojem se daje bezrezervno. Iako nekada ne dijelimo isto mišljenje, veličina je u tome što na koncu priznamo grešku i nastavljamo dalje za dobrobit našeg kluba. Respect do neba!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Razgovori

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: