Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj VI. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj VI. kola 2. ŽMNL

Izvještaj VI. kola 2. ŽMNL

Ako kažemo da je gužva na tablici Serie B nismo otkrili Ameriku. Ljuta borba za svaki bod je dovela da je razlika od 1.do 8.mjesta tri boda, to sve govori.


Mali caffe je opet izgubio, ovaj put minimalno od Višnjika i crni oblaci su se nadvili nad MC. Višnjik je opet pred vrhom i s nestrpljenjem se čeka nastavak.


Do prvog poraza sezone stigle su i Raštane, a autor toga je Bili brig. U derbiju kola spretniji, a i sretniji su bili Jovići i društvo. Raštane su uvijek hvatale prednost no uhvatili je nisu.


Sinjoretovo nastavlja svoju bajku koja traje. Duga devetka je pogodila Rupalj i s vrha se gleda potjera. Dajte im to igralište koje im treba.


Paklenica je igrala i stvarala šanse kontra Brodarice, ali samo u prvom dijelu. Pogodak sa sirenom i uragan u nastavku je Brodarici donio uvjerljivu pobjedu no velikog “krivca” mogu tražiti u vrataru Jovančeviću koji je bio sa sto ruku.


Derbi broj dva je odigran između Tornada i Young Boysa koji je otišao na stranu bibinjske mladosti. Dugo je to bila igra živaca no pogodak polovicom drugog dijela je usmjerio bodove put Bibinja, a zaobišli su Smilčić.


Murvica je preuzela vrh tablice pobjedom na otoku. Dvoboj nekadašnjih prvoligaša je krenuo s prednošću Ugljana no sve ostalo je bilo na strani Murvice, točnije rečeno Škare i Rončevića, trostrukih strijelaca.


Bali je s dosta optimizma dočekao Kontru no rubrika golova na nuli je oplodila identičan broj bodova u ovoj utakmici. Kontra je strpljivo čekala i dočekala svoje prigode, i to četiri puta te bodovi odlaze na kopno.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: