Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava VII. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava VII. kola 2. ŽMNL

Najava VII. kola 2. ŽMNL

Dobar dan i dobro došli u Serie B, mali bosanski lonac u kojem je gužva veća nego u redu za karte hrvatske nogometne reprezentacije.
Pobjeda ili poraz te dižu za par mjesta i sasvim je svejedno jesi li prvi ili osmi.


Raštane se nisu nadale porazu i sto prije žele uskočiti u vlak pobjeda. U Brodarici će sve pokušati da ih maknu s tračnica i s nestrpljenjem čekamo ovaj dvoboj.


Murvica u velikom nizu pobjeda i naravno da očekuju da padne i Rupalj. Međutim Mate Čulina ima adute iz rukava i sigurno neće dopustiti da šaptom padnu. No ,Mateo Rončević je prvi snajper lige,a igra u Murvici…

Ne treba sumnjati da će pozornost navijača imati Sinjoretovo i Bili brig u derbiju kola. Ekipe koje dijele vrh su u top izdanjima i iskre će frcati u Mocirama.


Višnjik je opet pri vrhu i možda je ovo kolo prekretnica za nastavak. No i Kontra se posložila i s trobodom bi mogla u visine. Dojma smo da bi jedna greška mogla odlučiti pobjednika.


Paklenica je na iskupljenju iz prošle runde no protivnik je sve samo ne lagan, Young Boysi. Sigurno je da se nisu nadali nuli iz prošlog kola no vremena za plakanje nema, novi izazovi i bodovi su pred nosom, može li se do njih.


I evo nas na otočnom derbiju s ekipama koje su u nizu poraza. Bali i Ugljan su sigurno drukčije zamišljali ulaz u sezonu i prilika za popravni je tu.


Tornado na pogon svoje mladosti igra dobro, nemaju poraza i kao favoriti ulaze u sraz s Malim cafeom. No sve to treba pokazati na terenu koji često zna biti prevrtljiv, kao vrijeme. MC usprkos lošem startu ne odustaje i bore se sto je za pohvalu.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: