Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava VIII. kola 1. Sonik ŽMNL

Miro Skračić 2

1. LIGA

Najava VIII. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava VIII. kola 1. Sonik ŽMNL

Nakon dugo vremena imamo derbi kola u kojem nema klubova koji dominiraju posljednjih godina. Naime Sveti Ante i Stanovi će odmjeriti snage kao susjedi na tablici, drugi i treći, ali i geografski. Dijeli ih Bulevar i tri boda razlike iako igraju u kasnom subotnjem terminu sigurni smo da će se dvorana napuniti.


Varoš će svoje prvo mjesto braniti s Pločom koja ne dolazi s bijelom zastavom. Skladna družina Slađe Matuline ima glavu i rep dok Varoš ima pojedinačnu kvalitetu predvođenu Matom Bugarijom.


Plovanija i Vrsi snivaju isti san, tri boda, no mjesta u vlaku ima samo za jednoga. Bodovi će zlata vrijediti za nastavak sezone, ali i za izvedbe u trećem poluvremenu.


Tin je ranjen iz prošlog kola i rane će vidati protiv Sambe. Istini za volju Tin je apsolutni favorit no Samba će igrati opušteno, bez imperativa, a takvi znaju biti opasni.


Lani su Kontrol biro i Puntamika igrali play off dok će nedjeljni dvoboj biti za popravljanje dojma. Dok u redovima aktualnih prvaka ima zalihe bodova u obitelji su se upalile lampice za uzbunu i treba ih ugasiti.


Poljica na tragu dobre izvedbe protiv Varoši ide na megdan Idassi Nadin. Sigurno da je Vinketina momčad favorit, gledajući na tablici, no Poljica se bude iako je pitanje jesu li se do kraja probudili.


Derbi začelja igraju Gauni i Primorac. Biogradska dvorana će dati odgovor tko izlazi iz krize iako domaći Gauni lakše dišu nakon velike pobjede iz prošlog vikenda.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: