Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj IX. kola 1. Sonik ŽMNK

1. LIGA

Izvještaj IX. kola 1. Sonik ŽMNK

Izvještaj IX. kola 1. Sonik ŽMNK

Stanovi nastavljaju svoju renesansu ove sezone, nova utakmica bez poraza tj. pobjeda s kojom su dosta visoko na tablici. Primorac je napravio mali rez u ekipi no do bodova se nije moglo.


Idassa je također u velikom nizu bez poraza, doduše s kojim neriješenim. Tako su u ovom kolu do zajedničkog boda došli oni i Ploča. Izjednačena utakmica koja je mogla otići na bilo koju stranu, a otišla je na ničiju.


Kontrol biro malo pomalo hvata šampionsku formu i do bodova su stigli protiv Poljica koja i dalje drži fenjer na tablici. No kad ne možeš postići gol onda se logički ne može do bodova.


Vrsi su na samom početku došle do dva gola prednosti nad Tinom i mirisalo je na senzaciju. No Tin je jak, što je i pokazao do kraja utakmice i s čak osam projektila torpedirao Žuru na golu Vrsi.


Plovanija je hrabro ušla u dvoboj s liderom prvenstva, Varoši. No manjak koncentracije i vjere u pobjedu je odnijelo vodu na mlin Varoši. Konačnih pet golova i dalje ostavlja Varoš na samom vrhu, usamljenu.


Muke po Sambi su živjeli u Svetom Anti jer su Poličani dugo imali prednost. Maestralni Kovačević na golu Sambe nije dao lopti u gol no u nastavku, u samom finišu utakmice Sveci su stigli do pobjede vrijedne drugog mjesta.


Puntamika je sa zebnjom čekala sraz sa Gaunima, pogotovo gledajući tablicu. No od početka su uspostavili svoj ritam i na koncu upisali uvjerljivu pobjedu i koliko toliko lakši tjedan.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: