Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava X. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava X. kola 2. ŽMNL

Najava X. kola 2. ŽMNL

Luda Serie B dolazi do desetog kola u kojem opet ništa neće biti jasnije.
Višnjik i Raštane već na startu nude na meniju derbi. Pobjednik će prema visinskom djelu tablice, poraženi u sredinu, ali to u ovoj ligi ništa ne znaci.
Derbi kola će ipak u ruke Young boysa i Murvice, momčadi koje su jasno i glasno najavile pohod ka prvoj ligi. Zasad Murvica bolje stoji dok su boysi u maloj krizi bodova no jedna pobjeda diže na tablici, samo sto je problem sto ne mogu obje ekipe pobijediti.
Brodarica i Bali već u ovoj fazi prvenstva igraju kapitalnu utakmicu. Bodova nema, a zvona za uzbunu zvone. Kvaliteta postoji u oba tabora no postoji manjak bodova koji se mora ispraviti.
Vatreno će biti u susjedskom derbiju gdje Sinjoretovo sa svojom armijom čeka probuđeni Mali caffe. Profil igrača garantira mali spektakl u kojem će se i najmanja greška kažnjavati.
Lider prvenstva Bili Brig na papiru ima lagan posao s Ugljanom jer pogled na ljestvicu govori sve. Boduli su puno bodova prosuli, a vjetar s Bilog Briga puše jako, najjače.
Rupalj je popravio krvnu sliku i Kontru čeka s optimizmom. Galov i ekipa su izgubili u Bibinjama i bodovi su potrebni kao brašno u kruhu.
Tornado opet igra doma u svojoj tvrđavi protiv Paklenice. Bibinjska mladost je moćna, bez poraza, u naletu i vjetar puše u njihovo jedro.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: