Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XI. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava XI. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava XI. kola 1. Sonik ŽMNL

Gužva na tablici prvog razreda bi se mogla još više zgužvati nakon ovog kola.
Prvi u nizu i ipak derbi kola igraju Sveti Ante i Varoš. Div iz predgrađa ove godine igra kao preporođen i ne čudi pozicija na samom vrhu. Varoši nije lijepo legao poraz iz prošlog kola i na sve će načine pokušati isprati gorak okus. U obje momčadi ima pregršt odličnih pojedinaca i već sada znamo da svi putevi vode u nedjelju u Mocire.
Drugi derbi koji plijeni pozornost je dvoboj Tina i Idasse Nadin. Oba tabora žele pobjedu, a koliko čujemo po najavama bit će i kompletne. Niz bez poraza u Idassi je dug, stvorena je dobra momčad no Tinova mašina golova izaziva u najmanju ruku strahopoštovanje, najblaže rečeno. Uglavnom nedjeljni program nudi delicije slađe od svadbene torte.
Plovanija je kadra ove godine svima zagorčati život, ali ponajviše sebi. Popravljanje lošeg dojma mogu ostvariti već u subotu, ali protivnik je najmanje pogodan za to, Kontrol biro. Aktualni prvak je uhvatio formu i u zadnje vrijeme podsjeća na stare dane, a to nije dobro za niti jednog protivnika.
Poljica su napokon upisala pobjedu i Gaune čekaju s optimizmom. No biogradska družina je varljiva, po sebe i druge. Hoćemo reci da su u stanju ovu utakmicu lagano dobiti, ali i izgubiti.
Primorcu zvona za uzbunu zvone i svaki sljedeći dvoboj je kvalifikacijski. Vrsi su u sredini tablice, a zadnje njihove igre daju im zalog optimizmu usprkos visokim porazima.
Stanovi su jedina neporažena momčad lige i slove kao hit . Iskušenje ih čeka u Sambi koja se malo trgla i pruža bolje partije. Tumina bojna ne misli stati i pitanje je kako otplesati pobjednički ples.
Puntamika i Ploča nam otvaraju nedjelju i već taj dvoboj pokazuje sto nas čeka u večeri derbija. Dosta izjednačeni rosteri i mala greška bi mogla odrediti tijek utakmice.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: