Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XI. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava XI. kola 2. ŽMNL

Najava XI. kola 2. ŽMNL

Zgužvana Serie B nastavlja svoj ludi ritam.


Paklenica kao lanjski prvoligaš ne igra nikako u skladu s očekivanjima. Plod toga je ljuta borba za ostanak, a test slijedi kontra Kontre. Galovljeva konjica igra u svom stilu, defenzivnom i to zasad izgleda dosta dobro.


Raštane su malo posustale u borbi za vrh i vrijeme je da se pokrenu. No s druge strane Mocira stoji apsolutni hit lige Tornado Bibinje, momčad bez poraza i stoga je dosta upitnika nad ovom utakmicom.


Višnjik je napokon na stazama prve lige, a pokazatelj ambicija bi trebao biti sraz sa Sinjoretovom. Bit će to udar junaka na junaka, Luke Bašića i Blaža Katušu. Možda tu treba tražiti kljuc pobjede.


Murvica zasad ne drži poziciju koja garantira prvu ligu i svaka utakmica im je od bitne važnosti. Prvi takav dvoboj im je ovaj s Malim Cafeom koji se probudio iz ljetnog sna. Umnogome će na krajnji ishod utjecati i sastavi u kojima se ekipe pojave.


Lider prvenstva Bili Brig će dočekati Rupalj kojeg bas ne prati sreća. Bili Brig je favorit, a poseban motiv za utakmicu ima Luka Gavran, valjda neće obuci krivi dres.


Otočni program otvaraju Bali i Young Boysi, dvoboj momčadi koje nisu u ritmu pobjeda. Boysi su se nizom remija odmakli od borbe za vrh i to ne zadovoljava njihove ambicije. Bali nikako da izađe iz crvenoga i možda je ovo krajnji trenutak.


Ugljan koji muku muci s dolascima dočekuje Brodaricu. Možda je već sami uspjeh ako se pojave i skupe, a tek onda rezultat.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: