Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XI. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj XI. kola 1. Sonik ŽMNL

Izvještaj XI. kola 1. Sonik ŽMNL

Varoš sam na vrhu, Tin uvjerljiv sa Idassom.


Kolo derbija su otvorili Tin i Idassa Nadin. Za svaku dozu ubijanja neizvjesnosti se pobrinuo Toni Katalinić iako je početkom nastavka Idassa smanjila zaostatak. No Tin je ubacio u brzinu više i upisao uvjerljivu pobjedu.


Derbi kola između Svetog Ante i Varoši je otvoren ranim golom Bugarije. Ipak Sveci se nisu dali smesti i potonuti. Štoviše, do odmora su poravnali i imali prigode za vodstvo no gola nije bilo. Zato s druge strane iskusni velemajstor Dragan Župan ne oprašta i Varoš je upisala tešku, ali zasluženu pobjedu.


Poljica su vrlo brzo došli do prednosti od dva gola nad Gaunima i činilo se da u Biograd neće niti bod. Nije otišao jedan već sva tri jer su se Gauni pribrali, izjednačili te naposljetku i pobijedili.


Pet golova u mreži Plovanije su ubacili aktualni prvaci, momčad Kontrol biroa. Mali Mourinho s Plovanije je dugo imao minimalni zaostatak i jedan gol je usmjerio utakmicu, ali nažalost po njih ušao je u njihovu mrežu. Kontrol biro je uhvatio formu i već su pri vrhu.


Puntamika napokon sačuvala mrežu netaknutu i plod toga je pobjeda nad Pločom. Kako smo i najavljivali utakmicu prvi gol je bio kapitalan, a upravo tako je i bilo, obitelj ponovno jaše.


Vrsi i Primorac su odigrali jednu napetu i zanimljivu utakmicu s malo golova gdje su bodovi bili od velike važnosti. Vrsi su na kraju imali više sreće i spretnosti dok Primorcu ni kazneni udarac nije bio dovoljan da dođe do boda.


Stanovi su nastavili svoj niz bez poraza i trenutno su jedina ekipa koja se može pohvaliti s time. Njihova nova žrtva je bila Samba koja je dugo prijetila no morala je potpisati kapitulaciju pred Tuminon bojnom.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: