Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XI. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj XI. kola 2. ŽMNL

Izvještaj XI. kola 2. ŽMNL

Što reći o Serie B, a da još nismo rekli, Tornado preuzeo vrh.


Tornado Bibinje u skladu sa svojim imenom maršira drugom ligom. Iako su gubili s čak 3:0 protiv Raštana sve su uspjeli stići, prestići i upisati uvjerljivu pobjedu. Ovi momci izgleda misle ozbiljno dok je kriza zakucala u redove Raštana.


Paklenica nikako ne uspijeva povezati dva dobra poluvremena i rezultat toga je nizak plasman na ljestvici. Kontra ih je natrčala i upisala pobjedu s kojom su u gornjem domu.


Lijepa priča sa Sinjoretova traje i dalje. Poslali su Višnjik doma s čak šest projektila i pjesma vjerne armije je mogla početi dok su pognute glave s Voštarnice napuštale teren.


Murvica se vratila pobjedama, a Mali caffe porazima. To je krajnji epilog ove zanimljive utakmice koju je opet obilježio Mateo Rončević, prvi topnik lige. MC puno ovisi o Zekonjiću i na tom planu moraju poraditi.


Bili Brig je prosuo dva boda s Rupljem jer su očekivali bolji ulov. Inače utakmicu su obilježile nemile scene pri kraju utakmice s kojima će posla imati disciplinci.


Polovičan učinak su imali otočani. Bali je ugostio Young boyse koji su promarširali dvoranom u Preku. Posebno je bio raspoložen kapetan Abramović dok potez utakmice, a možda i kola pripada Josipu Županu.


Ugljan je upisao pobjedu s kojom je popravljena krvna slika. Brodarica se nije snašla u manjoj dvorani i posljedica toga je poraz na koji nisu računali.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: