Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Najava XII. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava XII. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava XII. kola 1. Sonik ŽMNL

Predzadnje kolo pred stanku i opet derbiji.


Finale lanjskog prvenstva se reprizira u prosincu, Tin i Kontrol biro. Tinova mašina gazi i nema milosti, pogotovo u napadačkom dijelu. S druge pak strane KB ,pojačan za igrače s velikog nogometa, puno toga bazira na obrani i zasad to daje ploda. Sve u svemu udarni nedjeljni termin je njihov, dođite.


Subota pripada Vrsima i apsolutnom hitu lige Stanovima. Niz neporaženosti traje li traje i Tumina bojna svaki vikend sretna izlazi iz Mocira. Vrsi u svojim redovima imaju nekoliko opasnih igrača i mogu se nadati svemu.


Sveti Ante i Idassa Nadin će ukrstiti koplja nakon poraza iz prošlog kola. Pobjeda liječi sve rane i lakše će biti onome tko je upise. U oba tabora ima nekoliko pojedinaca koji mogu odlučiti utakmicu i na čiju stranu stane okidač lakše će u subotnju noć.


Puntamika se malo probudila i uhvatila je dvoznamenkasti broj bodova. Plovanija je u nizu poraza i pobjeda im treba kao voda u pustinji, a posebno treba pripaziti na taktičko nadmudrivanje malog Mourinha i novog voditelja Puntamike, popularnog Bobija.


Na papiru najlakši posao ima Varoš jer se sastaju prvi i zadnji. Primorac je svjestan da ima mizerne šanse no postoje.


Poljica igraju, ali nemaju bodova i bas svaka utakmica im je od važnosti. Ista priča dolazi iz istočnog dijela grada, Ploče no neka bodovna zaliha ipak postoji. Nekome će Sveti Nikola staviti bodove u čizmicu, kome?


Gauni su malo pomalo pobjegli iz reda najugroženijih i prilika za popravak bodovnog salda lezi u Sambi. Plesači gostuju u Biogradu i ne putuju s bijelom zastavom.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top