Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XII. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj XII. kola 1. Sonik ŽMNL

Izvještaj XII. kola 1. Sonik ŽMNL

Predzadnje kolo nije donijelo nikakve promjene na vrhu.


Varoš je dugo lomio Primorca no nije išlo lako. Bravurozni vratar Pavlović je radio prava mala čuda na golu i najviše zbog njega je stajala nula na poluvremenu. No nastavak donosi Matu Bugariju,i to čak tri puta, dovoljno za pobjedu.


U derbiju kola oslabljeni Tin je pametnom i mudrom igrom pobijedio Kontrol biro. Aktualni prvaci u reprizi finala ipak nisu imali snage za neki jači otpor i Tin je to znao iskoristiti. Usprkos svemu gledali smo jednu zanimljivu utakmicu, pravu prvenstvenu no Tin je na koncu zadovoljniji.


Stanovi još ne znaju za poraz i to više nije slučajno. Nova tri boda su upisana teže od očekivanoga jer su naišli na hrabre Vrsi. Brzo vodstvo je malo uspavalo Tuminu bojnu i Vrsi su do samog kraja bili u igri za izbjeći poraz.


Sveti Ante je poveo kontra Idasse Nadin i činilo se da se upisuje nova pobjeda. No Idassin duh se nije dao slomiti i uz pomoć trostrukog strijelca Paula Katuše velika tri boda su sletjela u Vinketino dvoriste.


Plovanija je odlučno krenula u dvoboj s Puntamikom u namjeri da uzme pobjedu. Međutim nešto se pitalo i obitelj, a posebno je bilo uzbudljivo u zadnjoj minuti. Puntamika je povela i izgledalo je da je kraj. No Josip Iveljić je sve vratio na početak i svakome po bod.


Ploča je na pogon Nina Jurjevića demolirala Poljica i lakše se plovi kroz tablicu. Brige Poljicima ostaju i trebat će im čudo da se vrate i rekuperaju.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: