Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XIII. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava XIII. kola 2. ŽMNL

Najava XIII. kola 2. ŽMNL

Drugoligaško kolo se rascijepilo u par dana. Tako je otočni program već završio, a subotu otvaraju Kanela i Kontra. Frane Fatović je koliko toliko posložio Kanelu i sa optimizmom se čeka Galovljeva konjica.

Sinjoretovo još boli rana iz Bibinja no vremena za tugu nema. Već dolazi Paklenica koja nikako da ispliva glavom iznad površine. Pitanje je može li se u subotu voda okrenuti na njihov mlin.

Derbi kola, a možda i jeseni, igraju Murvica i lider Tornado. Bibinjska mladost gazi sve pred sobom i Murvica će imati težak zadatak obuzdati ih. Možda je ključ, tko bolje odigra obranu no ipak pravila nema, osim da treba svakako pogledati ovaj sraz.

Young boysi su uhvatili daha i pušu za vrat vrhu tablice. Dobar test mogućnosti ih čeka sa Rupljem koji je u stanju svakoga iznenaditi, ali i debelo podbaciti. Stoga valja pričekati sa prognozama i otvoriti oci za ovu utakmicu.

Bili Brig brani svoju dvicu s Brodaricom koja, dojma smo, jedva čeka pauzu. Zanos sa Bilog Briga traje i na tim krilima su favoriti u ovom dvoboju. Ipak….

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: