Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava četvrtfinala Futsal Čarolije 2019

Vijesti

Najava četvrtfinala Futsal Čarolije 2019

Najava četvrtfinala Futsal Čarolije 2019

Englezi imaju svoj boxing day, Kutija tradicionalno Štefanje dok naša Čarolija ima svog svetog Stipana i ludi četvrtfinalni dan. Šest prvoligaša i dva drugoligaša su našli svoje mjesto u osmercu bez kormilara koji nam garantira ludu večer u Mocirama.


Ako ćemo gledati s rezultatskog aspekta jedino pravo iznenađenje je ispadanje Varoši no kada se zna da su ispali bez primljenog gola i na penale te naposljetku od Tina onda je sve jasno.

KONTROL BIRO AUTO ROGIĆ – TIN; riječ je o najjačem paru ove večeri i reprizi ligaškog finala. KB sa svim svojim vedetama s velikog nogometa ima što za reći, a kao šlag na tortu je došao i Josip Majić. Tin pak s druge strane izaziva respekt i strahopoštovanje i prava je šteta što netko mora završiti turnir. Nama ostaje da se udobno smjestimo i u jednom dahu pogledamo derbi večeri.

PUNTAMIKA – YOUNG BOYSI TOTAL ING; drugoligaši iz Smilčića dobro plove Čarolijom i već su nanizali dosta skalpova. Isprva to krene pomalo neozbiljno no s protokom turnira stvari postaju ozbiljnije. Abramović i Sušak djeluju kao glavna opasnost za novog vratara Puntamike Tonija Ćurčiju. Obitelj s Puntamike lijepo i kvalitetno djeluje na turniru i novi voditelj Bobi Zelić ima slatke muke.


SAMBA – SVETI ANTE MS EXPRESS; također dvoboj koji bi mogao otići u neizvjesne vode jer Samba je pomalo uhvatila ritam i igru. Ono sto prođe u obrani odlično amortizira na golu Frane Kovačević koji tako drži svoju ekipu na turniru. Sveti Ante, ohrabren dobrom igrom protiv Stanova i pojačan za Emija Nikpalja, lovi svoj put ka polufinalu i do sada to izgleda sasvim pristojno. Uglavnom još jedan dvoboj koji će nas zaintrigirati.


SINJORETOVOIDASSA NADIN ; armija sa Sinjoretova je spremna, a haubica Blaža Katuše ne može dočekati početak. Naravno da status favorita ide na stranu Idasse no tu staje sve. Teren i arena u Mocirama su jedino mjerilo i borba može početi. Podrška s tribine užarenih navijača sa Sinjoretova može biti kljucan faktor iako će se nešto pitati i Šamiju, Katušu i ostale.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: