Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XV. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava XV. kola 2. ŽMNL

Najava XV. kola 2. ŽMNL

Neparna Serie B u svom ritmu kreće dalje.


Murvica koja kotira sasvim dobro za ulazak u prvu ligu dočekuje Raštane. To je dvoboj koji Raštanima daje možda i pretposljednju priliku za uključivanje u borbu za vrh. Murvica pak s druge strane na pogon Rončevića dobro kotira i igra.


Sinjoretovo, redizajnirano i složno, napada sve odreda i ako povezu par pobjeda eto ih visoko, visoko. Kontra će im pokušati pomrsiti račune, prvenstveno zbog sebe.


Skoro pa derbi kola igraju Mali caffe i Bili Brig. Društvo iz najvećeg gradskog kvarta je dobro i moćno, a to se vidi na tablici. MC je na tragu proljetne lanjske forme i ako killer iz Gaćeleza bude na visini moglo bi biti svašta.


Young boysi se serijom toplo hladno udaljuju od vrha i svaki sljedeći gubitak bodova može biti koban. Brodarica se resetirala, pojačala i kadra je svašta. Greškom nismo izvijestili o njihovoj glatkoj pobjedi u prošlom kolu, a po najavama iz njihova tabora isti scenarij ide i ovaj vikend.


Tornado Bibinje u izmijenjenoj tablici kotira najbolje, a već u srijedu im dolazi Ugljan koji svoju misiju spašavanja nije započeo bas najbolje.


Rupalj traži luku spasa, a plov im ide kroz Višnjik. Ekipa s Voštarnice je trijumfalno ušla u “proljeće” i niz ne smije stati. Pravi Niko Kranjčar se oprostio a njegov dvojnik s Višnjika Luka Basic još ima što za reći, a govori se glasno o prvoj ligi.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top