Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XVII. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj XVII. kola 2. ŽMNL

Izvještaj XVII. kola 2. ŽMNL

Murvica se odvojila na vrhu, je li jedinica zakaparena?


Murvica je naišla na tvrd orah u imenu Kontre no većih problema nije bilo. Favorit je opravdao očekivanja i jedinica čvrsto stoji u rukama.


Mali caffe je s vodstvom krenuo u utakmicu s Young boysima. No sve je to bilo kratkog vijeka jer su se YB konsolidirali i do kraja smo gledali pravu bitku. Više sreće i spretnosti su imali boysi i pobjedničkim golom mogla je početi pjesma.


Brodarica je napokon pokazala svoju kvalitetu i u malom derbiju je porazila Višnjik. Dosta izjednačena utakmica kojoj je šira klupa Brodarice presudila pobjednika. Tako je Višnjik izgubio bitan korak za vrhom dok je Brodarica krenula u izbjegavanje kvalifikacija.


Raštane su nakon dugo vremena došle do punog plijena. Žrtvu su našli u Ugljanu koji nikako da pobjegne sa začelja, a posebno je bio raspoložen s hattrickom dvojac Katuša i Birkić, popularni Rođo.


Jos jedan bivši prvoligaš, Paklenica, grca na dnu ljestvice. Ni u ovom kolu se nisu sastali s bodovima, a krivac za to je Rupalj ili točnije rečeno Mate Čulina, autor čak četiri zgoditka.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: