Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Najava XIX. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava XIX. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava XIX. kola 1. Sonik ŽMNL

Zanimljiv vikend nas čeka u elitnom futsal razredu županije. Više zanimljivosti pobuđuje borba u donjem domu gdje su prave bitke za svaki bod i gol.


Sve počinje s Pločom i Sambom u subotu. Ploča se naizgled malo odvojila no samo jedan loš nastup sve vraća na početak. Samba je ušla u ritam pozitivnih rezultata i sasvim ravnopravno ulaze u ovaj megdan.


Stanovi nisu bili najzadovoljniji s bodom iz prošlog kola i popravni ih čeka s Plovanijom. Loše razdoblje je trenutno u divu s trafostanice no profesor Juričić je odlučan da odvede svoj brod u mirne vode.


Sveti Ante je nakon dugo vremena izgubio, doduše od lidera Tina i već sada žele oprati taj poraz. No gosti Mocira, biogradski Gauni, su spremni za dvoboj, pogotovo nakon lošeg ulaska u drugi dio sezone. Dosta toga će ovisiti o rosteru momčadi i planovima za subotnju večer.


Općinski derbi igraju Poljica i Vrsi, dvoboj koji plijeni pažnju donjeg doma. Poljica su u grčevitoj borbi za opstanak i svaka utakmica je kvalifikacijska. Đovani iz Vrsi i njegovo društvo su porazom doveli sebe u plutajuće vode pa na novu nulu u rubrici bodova i ne pomišljaju.


Varoš dugo dugo nije imao dva poraza u nizu i Marko Vukić je upalio alarm. Na treći poraz se ne računa no drukčije planove ima Puntamika u vezi ove utakmice. Probuđena obitelj je podsjetila na lijepe dane kluba i s dozom optimizma se čeka ova utakmica.


Derbi kola je dvoboj Kontrol biroa i Idasse Nadin, dvoboj za učvršćivanje što boljih pozicija pred play off. S time da nije nevažno pobjeđivati zbog samopouzdanja. Da skratimo, očekuje nas još jedna fina gurmanska delicija s dvije odlične ekipe.


Najlakši posao na zatvaranju kola ima Tin. Naime,govorimo o dvoboju lidera i fenjeraša Primorca. Naravno da je u sportu sve moguće no apsolutni favorit je Tin, goropadna i moćna momčad koja ne oprašta ništa. Toga su svjesni i u Primorcu no dok se igra svatko se ima pravo nadati.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top