Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XIX. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava XIX. kola 2. ŽMNL

Najava XIX. kola 2. ŽMNL

Polako se filtriraju ekipe koje će u borbu za vrh, a koje će u bitku za spas.


Sinjoretovo je napravilo veliki korak u borbi za borbu. Govorimo o pobjedi na otoku i ovaj vikend se s nestrpljenjem čeka dvoboj sa Rupljem. Vamos rupljanosi su se makli iz “crvenoga” i mogu opušteno pokazati koliko znaju, a znaju itekako.


Višnjik je došao u poziciju da sam o sebi odlučuje, a to svaka ekipa želi. Na megdan im dolazi Mali caffe koji je s dva poraza posustao. No još uvijek su u poziciji koja jamči status Serie B i dogodine te sad moraju pokazati ima li “ulja u svići”. A nešto se u vezi ove utakmice pita i “ubojicu pauka” Danijela Tomana.


Murvica koja je jednom nogom već u društvu najboljih čeka Ugljan koji je u jako teškoj situaciji. Pojačanja zasad nisu dali ploda i bodovni saldo je osiromašen, a Murvica je protivnik koji je najmanje poželjan.


Paklenica je iznenađujućom pobjedom upisala tri boda nakon dugog posta. No vremena za slavlje nema jer stiže prevrtljiva Brodarica. Ekipa koja može svima zagorčati život, ali u dosta slučajeva sebi samoj.


Bili Brig je pomalo senzacionalno propustio bodove u prošlom kolu i tako poružnio svoje izglede za prvu ligu. Raštane su uz veliku dozu nesreće upisale poraz i na Bili Brig ne idu s bijelom zastavom.


Jasnu računicu imaju u Tornadu, pobijediti sve do kraja i prva liga je tu. Naravno u teoriji izgleda tako no praksa nudi drukčije. Već u srijedu ih čekaju Young boysi u derbiju kola. Možda je boysima ovo i posljednja šansa za kandidaturu ulaska u vrh i derbi se s pravom čeka u oba tabora, a pobjeda se najavljuje iz svih usta.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: