Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XX. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj XX. kola 1. Sonik ŽMNL

Izvještaj XX. kola 1. Sonik ŽMNL

Tablica se pomalo isfiltrirala, najzanimljivija je borba za opstanak.


S nervozom i zebnjom su u taborima Plovanije i Sambe ušli u direktan dvoboj. Plod svega toga je bila igra između dva šesterca s malo i ništa šansi, a primjetan je bio grč u igri na obje strane. Gol je mogao pasti jedino kako je pao, slučajno, ali nažalost po malog Mourinha u mreži Plovanije.


Ne zna se jeli bila veća radost u vrškim redovima ili tuga u Ploči. Naime, Ploča je do pred kraj imala tri gola prednosti i sve je vodilo ka pobjedi. No onda slijedi dugo već neviđen preokret u režiji Vrsi s igračem golmanom u polju i plod toga su četiri zgoditka u isto toliko minuta vrijedna pobjede.


Varoš je dugo lomila Poljica no nije ih se dalo slomiti. Polovica nastavka i sam kraj su bili kobni za poljičke redove no još im je gore kad spomenete ime Martina Nonkovića koji je u nekoliko navrata bravuroznim intervencijama održao Varoš na životu.


Primorac je odlučio skupo prodati svoju kozu tj. ne misli se predati. U dvoboju sa Svetim Antom su cijeli prvi dio bili u prednosti i bili su blizu pobjede. No u nastavku je u dvije brzine više ubacio Robi Viduka i s pokerom zgoditaka trasirao put Svecima sa Smiljevca u sada već siguran play off.


Burno je bilo u Biogradu, vremenski, ali i u dvorani. Gauni su ugostili Kontrol biro i u pravoj ljepotici su položili koplja. Efikasan egal je bio do samog kraja no za jedan gol su bili brži i spretniji aktualni prvaci. No Gauni mogu biti ponosni na svoj podmladak koji polako izlazi iz klupske škole nogometa i već nastupaju u ovom rangu.


Derbi kola je počeo iznenađujuće u kojem su Stanovi poveli Tina s dva razlike, naravno zasluženo. Usprkos tome sto je za Tin branio igrač Ante Dundović više od toga nije išlo jer se pokrenula Tinova masina pod komandom prvog topnika lige Denija Kolege. Konačnih 5:2 je potvrda Tinove jedinice dok Stanovi usprkos porazu mirno plove i spremaju se za play off.


Iako je na semaforu pisalo na kraju utakmice malih 1:1 dvoboj Idasse i Puntamike je obilovao ljepotom, ali i napetošću. Bilo je šansi s obje strane no sve bitno se dogodilo na kraju u sudaru dva ljevaka. Marko Bilaver je pogodio prvi za obitelj, dok je Paulo Katuša poentirao za Idassu i bod svakome.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top