Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XX. kola 3. ŽMNL

3. LIGA A

Izvještaj XX. kola 3. ŽMNL

Izvještaj XX. kola 3. ŽMNL

SKUPINA A
ZARA TEAM – SV. ANTE VISOČANE 3:0 bb
POLJICA BRIG – NOVI BOKANJAC SV. PAVAO 5:6

Napeto je bilo u dvoboju između Poljica Briga i Novog Bokanjca do posljednjih trenutaka. Utakmicu je obilježio Ivan Prenđa s ti pogotka koja su umnogome odlučila pobjednika.
ZATON – ŠKABRNJA 1:0
Pregršt žutih i crvenih kartona te jedan pogodak za tri boda Zatona suma sumarum su ovog dvoboja.
PRIVLAKA 2017. – BRIŠEVO 1:4
Ostala je Privlaka kratka za bodove i pokušaj dostizanja sredine tablice, a svemu je kumovao Stipe Vukić s nekoliko bravuroznih obrana s druge strane.
VALENCIA – OSAM MLADI 2:0
Dva pogotka Karla Rogića ponudila su mogućnost dramatičnog nastavka skupine A, a na pretendentima za drugo mjesto je da tu utrku učine još zanimljivijom.
ZADRANKA – RAŽANAC 1:0
Minimalnih 1:0 bila su dovoljna za tri boda Zadranke, a sve ostalo treba odmah zaboraviti. Nekolicina, tj. 6 igrača zaradilo je po žuti karton što u konačnici obje momčadi neće dočekati s divljenjem.
MALA RAVA – SLIVNICA 8:2
Na sam dan utakmice Ante Fantov je bio samouvjeren i očekivao je pozitivan rezultat no ni sam nije mogao zamisliti ovakav ishod. Svakako najveći obol velikoj pobjedi je dao David Karaban, ali i Vladimir Gambiraža s dobrom pripremom igrača.

SKUPINA B
ZEMUNIK – BODULERO 3:0 bb
DASIADDO – CRVENE KUĆE 1:11

Antonio Marić s četiri pogotka te Josip Vulić i Marko Bulić s po tri pogotka arhitekti su uvjerljive pobjede Crvenih kuća. Budući da u sastavu Dasiadda nije bilo Nina Surića pripisat ćemo to lošijem učinku momčadi.
LJEVICA ZADAR – SUHOVARE 2017 1:3
Marin Kezić zna sve boljke Ljevice, a to je u tančine prenio i svojom momčadi. Kao rezultat dobrog rada skaut službe je i uvjerljiva pobjeda Suhovara.
DEPORTIVO LA MURVICA – LOVINAC 3:4
Lošije otvaranje utakmice Deportiva stajalo ih je gubitka bodova. Svakako treba napomenuti da je Lovinac igrao onoliko koliko treba za još jedan korak ka 2. ŽMNL.
KRNEZA – DEBELJAK 6:3
Izostanak Ante Gambiraže olakšao je posao Krnezi, a igranje na brzance Marka Kojića i Ivana Šoletića urodio je plodom i priskrbio im tri boda.
JADRAN VRSI – DONJE RAŠTANE 2:4
Prvo ime susreta Mile Gospić s tri pogotka ukrao je show i bodove Jadranu iz Vrsi pa ni kasni pogodak Antona Tomrecaja nije igrao ulogu.
TERMIN – SUKOŠAN 6:5
Karlić je otvorio utakmicu, a to znači da su bodovi Terminovi. Uz dosta muke je doduše Termin došao do bodova protiv žilavog Sukošana. Vječna enigma za Karlića je ostao Filip Smolić zabivši mu tri pogotka.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: