Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XXII. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava XXII. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava XXII. kola 1. Sonik ŽMNL

Nekako se u tri doma podijelila prva liga, za play off, mirne vode i u borbi za opstanak.


Play off šestorka igra u svom ritmu i čeka borbu za prvaka.

Tako će vodeći Tin dočekati Vrsi s ciljem da pobijedi i zadrži svoju prednost na jedinici. Kraljevi golmana igrača, momčad Vrsi, su u prošlom kolu upisali veliki bod i opušteno čekaju ovaj meč.


Varoš će dočekati Plovaniju s laganom zebnjom. Naime, dvica je u opasnosti i do kraja moraju skoro pa sve pobijediti dok Plovanija još ima svoju računicu kako izbjeći play out. Juričić i društvo su u laganom šoku zbog gubitka sigurna tri boda iz prošle runde i treba vidjeti koliko su uspjeli to preboljeti.


Kontrol biro je u ludoj seriji pobjeda i na megdan im dolaze Poljica, možda već i prežaljena glede opstanka. Ipak ne treba još ništa prejudicirati jer se ima još igrati. KB je u naletu, hvataju dvicu i male šanse ima njihov protivnik, no i čuda se dešavaju.


Idassa Nadin će na Ploču koja je izgleda sve brige za ovu godinu prebrodila i mogu opušteno odigrati finiš sezone. S druge strane Idassa hvata što bolju poziciju za play off i moglo bi biti zanimljivo.


Stanovima na megdan dolazi Primorac koji je malo pomalo došao u priliku da se spasi. Naravno bit će teško, to već od ovog kola jer su Stanovi dobri, jaki s morem lijevih noga u momčadi, ali i sa znanjem.


Samba je vrlo blizu luki spasa s dobrom zalihom bodova. Njihov protivnik je Sveti Ante koji traži rekuperaciju nakon blamaže iz prošlog kola. Kasni nedjeljni termin će pokazati tko je bolje proveo vikend, a bodovima se nadaju u oba tabora.


I za kraj, u biti za početak stiže nam dvoboj večeras u Biogradu između Gauna i Puntamike. Domaćini su svojim izvedbama na tragu dobre forme dok Puntamika što prije želi i matematički osigurati opstanak, iako su blizu toga.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: