Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Dokoronski izvještaj 2. ŽMNL

2. LIGA

Dokoronski izvještaj 2. ŽMNL

Dokoronski izvještaj 2. ŽMNL

Evo nas malo da zavirimo u tajne Serie B koja zasad nose puno neotkrivenih tajni i raznoraznih kombinacija.


Murvica je na vrhu i samo je čudo može odvesti od povratka u prvu ligu, a čuda se ne dešavaju tako često. Bivši županijski prvak već pomalo hladi pobjednički šampanjac.


Pratnju predvodi Bili Brig koji je na dobrom putu da po prvi puta uđe u društvo najboljih. Bod prednosti i utakmica manje od Young boysa su im dobar zalog za krajnji cilj. Kad smo kod YB moramo reci da je pauza najviše njima naštetila jer su bili u ludom ritmu pobjeda i s pravom su pucali na “dvojku”.


Sinjoretovo je stilom toplo hladno malo ohladila svoje šanse za rang više. No, još uvijek su vladari svoje sudbine i sve je u njihovim rukama. Nekako najlošije u prognozama stoji Višnjik zato što imaju utakmicu više od konkurenata i ne ovise samo o sebi. Tornado je nakon odlične jeseni upao u mračno proljeće i dojma smo da će im trebati sve pobjede ako misle do kvalifikacija.


Kontra je svoj prvi cilj, miran opstanak, ostvarila i s malim krajičkom oka gleda prema play offu, ali stvarno malim.

Mali caffe i Raštane Kanela mogu ruku pod ruku, ne mogu bitno gore, ali ni dolje i do kraja mogu odigrati opušteno i isprobavati mlade, ako ih imaju.
Rupalj je posljednji koji ne bi trebao u play out no Brodarica puše za vratom. Iako je razlika pet bodova ne bi Rupljanosi trebali preopušteno nastaviti ligu. Brodarica se neće u stavu mirno predati i ovdje nas čeka dobra borba.


Odustajanjem Balija samo jedna momčad će napustiti Seriu B. To je za sada Ugljan, nekad moćni prvoligaš. No razlika u bodovima ne jamči da to ne bi mogla biti i Paklenica i ovaj dvoboj će nam uzimati dah od napetosti.
Naravno, opet ćemo ponoviti da će puno toga ovisiti koliko će i kako momčadi ući spremne u nastavak lige.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: