Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Dokoronski izvještaj 3. ŽMNL (2. dio)

Vijesti

Dokoronski izvještaj 3. ŽMNL (2. dio)

Dokoronski izvještaj 3. ŽMNL (2. dio)

U prvom dijelu smo obradili vrh obje skupine, a drugi dio rezimea dosadašnjeg dijela nastavljamo od 4. pozicije naniže.


Obje pozicije broj 4 dijele skoro pa isti princip djelovanja: užasno otvaranje sezone – u nastavku popravljanje dojma. Mala Rava je za nijansu bolje ušla u sezonu s dvije pobjede u otvaranju no onda slijedi crna rupa. Zemunik je lošiji start nadoknađivao u nastavku no ipak kasne.


Poljica Brig kad hoće može no nedostaje im konzistentnost za bolji plasman, a s druge strane Suhovare u debitantskoj sezoni nisu bili loši no nedostajalo im je to malo iskustva u pojedinim utakmicama.


U prvoj polusezoni Slivnica je bila kandidat za visoku poziciju no u drugom dijelu su to kompromitirali. Kad si mislio da će Deportivo la Murvica pobijediti oni izgube, kad misliš da nemaju što tražiti oni pobjede. Nisi načisto s njima bio tijekom cijele sezone.


Valencia, Zara team i Zadranka mogu svakog iznenaditi i od svakog izgubiti ovisno kako su se taj dan probudili. Imaju potencijala, a za iskorak će morati sačekati iduću sezonu.
Termin mora bolje dogodine, a Sukošan i Debeljak kao dvije ultra napadačke momčadi morat će malo primiriti individualizam u svojim redovima i podrediti se obrambenim zadaćama.


Škabrnja, Privlaka i Ražanac preko ljeta moraju uigrati nekoliko akcija da bi bili pripravni za iduću natjecateljsku sezonu koja bi morala biti ta. Bodulero, Donje Raštane i Ljevica Zadar će ovu sezonu pokušati zaboraviti čim prije, a Bodulero bi je mogao zaboraviti i zauvijek.


Ima lijeka i za Sv. Ante Visočane, Briševo, Jadran Vrsi i Dasiaddo, a on je: povećati roster igrača. Deficit broja igrača često je u njihovim utakmicama bio kamen spoticanja ka boljem rezultatu. Idući mercato moraju dobro iskoristiti.

Continue Reading
You may also like...

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: