Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Genda: Idemo odigrati najbolje što možemo

Vijesti

Genda: Idemo odigrati najbolje što možemo

Genda: Idemo odigrati najbolje što možemo

Kontrol biro Auto Rogić završnicu otvara s protivnikom koji je sve samo nije bezopasan. Zlatko Celent je dugogodišnji sudionik splitske lige, a u svojim redovima ima nekolicinu prekaljenih malonogometaša.

MNK Kontrol biro Auto Rogić – Zlatko Celent AŠ Kružni tok 24.07.19:00 h

Kratko smo na treningu zaskočili Juricu Zankija i Vicu Gendu te ih priupitali o planovima.

Prvi protivnik se doima napadačkom momčadi, bit će to intenzivna utakmica. Je li Kontrol biro spreman?

Nismo u formi kao prije korone jer smo tada bili u velikom naletu, ali turnir u Murvici nam je poslužio da se podignemo fizički i svakom utakmicom naša igra izgleda sve bolje – oprezno će Zanki.

Prema nekim informacijama skaut služba iz Splita je aktivna u pronalasku vaših mana, jeste li se vi upoznali s njihovim stilom igre?

Znam da će igrati 4+1 kao i mi, kroz smijeh će Zanki te dodaje: Iz njihovog rostera možemo vidjeti da imaju većinu igrača koji igraju aktivno mali nogomet, prva ili druga liga, ali to nas ne plaši jer protiv takvih igramo i tijekom sezone u našoj ligi tako da respekt postoji i ništa više od toga.

Kakve su bile pripreme za ovaj turnir, na čemu se najviše radilo?

Nikakvih posebnih priprema nije bilo, najviše radimo na podizanju atmosfere unutar ekipe, tako da nas ide skoro 20 u Pulu, jer je to naš najveći forte, obiteljska atmosfera i bespoštedna borba za svoga suigrača.

Neizbježno pitanje je o podlozi, može li ona predstavljati problem?

Podloga ne bi smjela biti problem, jer smo znali i par puta odigrati termin na umjetnoj travi, rezonirao je Genda te dodao, a i osvojili najveći gradski turnir na toj podlozi tako da nam nije strana i spremni smo za umjetnu travu.

Završnica Favbet gradskih liga izvrsna je prilika za dokazivanje u sportskom svijetu, koliko ovakva natjecanja znače klubovima?

Nama znači stvarno dosta i počašćeni smo što možemo sudjelovati na ovom turniru te ćemo dati sve od sebe da se pokažemo u najboljem svjetlu.

I za kraj smo Gendu priupitali kakva su očekivanja? Koliko daleko može Kontrol biro?

Očekivanja su uvijek najveća moguća, idemo odigrati najbolje što možemo i uz puno borbe i malo sreće nadamo se završnici i osvajanju ovog turnira.

Popis igrača koji idu u Pulu:

Vice Šušić

Kristian Šarić

Josip Bašić

Stipe Čule

Jurica Zanki

Josip Baraba

Josip Anić

Mario Pedišić

Vice Genda

Jakov Pinčić

Ivan Tokić

Voditelj: Dino Kevrić

Continue Reading
You may also like...

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: