Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Vijesti

Tri od tri

Tri od tri

FOTO: Elvis Malagić

Predivna večer zadarskih klubova u Puli začinjena je sa sve tri pobjede naših predstavnika. Zadarska liga je tako jedina od svih Gradskih liga koja je uspjela da su sve momčadi prošle prvu stepenicu tj. prošli osminu finala.

MNK KONTROL BIRO AUTO ROGIĆ – ZLATKO CELENT 3:1

Prvi na terene Sportskog centra Mate Parlov istrčali su malonogometaši Kontrol biroa. U čvrstoj utakmici obje momčadi su težile pobjedi, a prekrasnom pogotkom Zanikija Kontrol je kapitalizirao svoju bolju igru. Imao je Kontrol u nastavku još nekoliko mrtvih šansi no kako to biva uslijedila je kazna te je Zlatko Celent poravnao rezultat.

Do kraja susreta obje momčadi su imale svoje šanse no mreže se mirovale te se pristupilo izvođenju šesteraca. U ruletu šesteraca Kontrol biro je svoje zadatke obavio svoje zadatke, a valja istaknuti i obranu Jakova Pinčića za pobjedu i prolaz Kontrola.

MNK TIN – MOCCA 10:2

Samouvjereno je MNK Tin otvorio natjecanje, uvjerljivo je pobijedio riječku Moccu. Po tri pogotka postigli su Kresović i Katalinić, a svoj doprinos u vidu jednog pogotka dali su još i Kolega, Dundović, G. Burčul i Škibola. U potpunoj dominaciji Tina treba napomenuti da je kolektiv odradio svoj posao.

MNK VAROŠ ZARA DENTAL CENTAR – SVIJET VILIČARA 1:0

Zadnji naš predstavnik Varoš je protiv Svijeta viličara istrčao je u nešto oslabljenom sastavu što je rezultiralo napetom utakmicom. No iskustvo i općenito kvaliteta došla je do izražaja te je Varoš u konačnici upisala pobjedu i nastavak natjecanja.

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: