Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

I druga liga kreće u svoju natjecateljsku pustolovinu

2. LIGA

I druga liga kreće u svoju natjecateljsku pustolovinu

I druga liga kreće u svoju natjecateljsku pustolovinu

Uvijek zanimljiva, napeta i romantična Serie B nam nudi svoj repertoar i ove godine.
Čast otvaranja pripada Paklenici i Kontri, bivšim prvoligašima koji su u lanjskoj sezoni bili bez ikakvih ambicija za viši rang. Štoviše, Paklenica je dugo visila samo zahvaljujući prekidu su ostali. Odlična obrana Kontre je njihov glavni forte i ako to održe blizi su bodovima.
Derbi kola je dvoboj Young boysa i Gentleman Barbershop iza čijeg imena se krije bivši Mali caffe. Boyse mnogi svrstavaju u favorite lige no novonastali frizeri su također složili dobar roster i pravi dvoboj nas čeka iza ručka.
Pomlađeni Tornado Bibinje će na neugodni Rupalj i to je dvoboj gdje su šanse podjednake. Iskustvo iz Ruplja vrijedi zlata no lepršavost iz Bibinja je adut s njihove strane.
Debitanti u ligi, Zaton, bez pomoći Mokrenja će prve bodove tražiti kontra Kanele. Mali Raštanski Dream Team kao da je u startu određen po najavama za viši rang, no dug je put do toga, put posut trnjem. Zaton sigurno ne dolazi s bijelom zastavom.
Ugljan će pokušati zagorčati nedjeljno popodne Brodarici koja se fino posložila kroz mercato. Bodulima nikad ne znaš na koju su se nogu dignuli i tu treba tražiti pobjednika ove utakmice.
Za kraj kola opet imamo derbi između Višnjika i Sinjoretova, dvoboj ekipa koje jasno i glasno najavljuju pohod ka prvoj ligi. Armija sa Sinjoretova je spremna dok haubice s Voštarnice čekaju zapovijed za paljbu.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: