Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj I. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj I. kola 1. ŽMNL

Izvještaj I. kola 1. ŽMNL

Otvorila su se vrata Mocira i ligaški maraton je počeo.


Čast prvog ovosezonskog gola imao je novi igrač Ploče Kristijan Bandalo no nije imao bitnog udjela u srazu s Murvicom. Štoviše, povratnici u ligu su stigli i okrenuli utakmicu u svoje dvorište te upisali pobjedu. Ploči čestitke na hrabroj igri usprkos brojnim izostancima i čak tri debitanta u rosteru.

Mali Mourinho s Plovanije, Ivan Jurić, nije uspio ostati neporažen sa Idassom Nadin. Dva puta su stizali prednost no nije bilo lijeka za Antonia Repića čovjeka koji je vedrio i oblačio ovu utakmicu, a svanulo je u Vinketinim vinogradima.


Tin je primio pehar za naslov od lani, ali je na izdisaju poluvremena primio i eurogol Marka Bilavera za rezultatski minus. No nastavak donosi goropadne pjesnike koji su pokazali kakvih su misli ove godine. Konačni epilog je šest golova u mreži Puntamike.


Sveti Ante MS Express je također startao sa šesticom u mreži Gauna. Činilo se da će biogradska družina pružiti bolji otpor no sve je bilo riješeno još u prvom poluvremenu, drugo je bilo odrađivanje posla za Svece dok je treće čekalo.


Golijada kola je viđena u dvoboju Vrsi i Primorca. Utakmica u kojoj su obrane bile bitne kao slovo R u Marlboru je ponudila čak 15 zgoditaka. Nažalost po Primorac Gagulina 4 gola je bilo malo i Ribina armija je startala s pobjedom.


Nonković nastavlja po već viđenom scenariju, obrani sve što može i ne može te trasira put Varoši ka pobjedi. Naravno, nešto se pita i Matu Bugarija tako da su Poljica usprkos nelošoj igri otišla kući bez boda i gola.


Rovovski derbi je odigran između Stanova i Bilog briga. Dugo su dvije nule svijetlile na semaforu no pred sam kraj BB je našao put u mrežu Draževića i to dva puta. Gol Ante Mandića nije puno naštetio i slavlje je moglo početi dok Tuma Zelić zna da je ovo jedina utakmica koju “ne smije” izgubiti.

Šlag na tortu i ljepotica kola pripada Sambi i Kontrol birou. Odličan start u oba poluvremena je Sambi dao krila i plod toga je bilo vodstvo od dva razlike u dva navrata. Međutim, nije se moglo kontra dva Josipa; Anića i Bašića. Svaki je dominirao u svom dijelu utakmice i s po dva gola su navukli osmijeh na lice Dina Kevrića.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: