Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava II. kola 1.ŽMNL

1. LIGA

Najava II. kola 1.ŽMNL

Najava II. kola 1.ŽMNL

Dva dana, jedno kolo i eto novih uzbuđenja u Mocirama.


Apsolutni derbi kola je sraz dvije momčadi s najviše staža u zadarskoj futsal obitelji. Govorimo o dvoboju Tina i Svetog Ante, dvije momčadi koje su odlično startale u prvenstvo. Naravno da breme favorita ide na stranu aktualnih prvaka sto čak i odgovara Svecima. Ne sumnjamo u odličan dvoboj u kojem svaka strana ima svoje adute no nekako bi mogao presuditi golgeterski dvoboj Kolega-Stojanov.


Plovanija i Puntamika traže iskupljenje iz poraza prošli tjedan. Na ruku im ide subotnji termin nakon kojeg se lakše slave pobjede no tek treba vidjeti tko će piti šampanjac, a tko gorki pelin.

Gauni su se kroz tjedan presložili, pojačali i napadaju svim oružjem Vrsi. Najefikasnija momčad prošle runde računa na nove bodove no valja li legendarni “digitron”?


Bili Brig je upisao povijesnu pobjedu, proslavilo se i sad je novi ispit. Samba je pružila dobar otpor KB, čak i predobar, ali se nije moglo do pobjede. Jovići žele nastaviti slatki niz dok plesači kreću po prve bodove.


Stanovi nisu računali na “nagaznu minu” i sve o čemu misle je pobjeda nad Poljicima. No, Vučkovići ohrabreni dobrom igrom idu po veselu nedjelju.


Pojačana Murvica dočekuje Kontrol biro u malom derbiju kola. Kevrićeva družina djeluje moćno i opasno, ali isto vrijedi i za Murvicu. Formula svega je zaustaviti Dragana Radmana – iako ima municije i u drugim murvički topovima.


Ploča ima težak zadatak, ostati neporažena sa Idassom. Vinketin roster je širok i opasan, kao češki luftić na pučini i naravno da ulaze u utakmicu kao favoriti. Ipak Ploču mora ohrabriti igra iz prošlog kola i u tome traže optimizam.


Varoš naoko ima lagan zadatak s Primorcem i sve osim pobjede bi bilo prvorazredno iznenađenje. Mladost Primorca vjerojatno misli drukčije i morat će odraditi jak posao ako misle zapapriti juhu od Varoši.

📆19.09.2020.

⏱18:00 Mnk Gauni Biograd 🆚 Mnk Vrsi Riba Nekretnine

⏱19:00 MNK Bili brig 🆚 MNK Samba Poličnik

⏱20:00 Futsal Klub Poljica 🆚 Mnk Stanovi Zadar

⏱21:00 Futsal klub Plovanija Zadar 🆚 MNK Puntamika

📆20.09.2020.

⏱18:00 Primorac Ljubač 🆚 Mnk Varoš Zadar Zara Dental Centar

⏱19:00 Mnk Ploča Zadar 🆚 Mnk Idassa Nadin

⏱20:00 MNK Murvica 🆚 Kontrol biro Auto Rogić

⏱21:00 MNK Tin Zadar 🆚 MNK Sveti Ante Zadar MS Express

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: