Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj II. kola 1.ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj II. kola 1.ŽMNL

Izvještaj II. kola 1.ŽMNL

Ludi vikend je za nama, a što nas još čeka.


Derbi kola između Tina i Svetog Ante stane u ime glavnog igrača utakmice, Rafaela Baričića vratara Tina. Do očaja je dovodio Svece koji su tako morali čestitati prvacima na minimalnoj pobjedi. Tin je pokazao svoju kvalitetu i plod toga su četiri gola, ali je dojam da je Sveti Ante skupo prodao svoju kožu. Uglavnom, derbi dostojan naziva derbija.


Murvica, pardon Dragan Radman, je porazila Kontrol biro. Da, nismo pogriješili jer je on tvorac hattricka ili u prijevodu svih golova Murvice. KB, oslabljen neigranjem Basića i Begonje, nije bio bez šansi no nije bilo lijeka za Radmana.


Gauni su bili blizu punog plijena no Vrsi s devet života su opet pokazali karakter. Riskantna igra s igračem-golmanom se isplatila i odnijela Gaunima i bod koji su držali, a da ne govorimo o tri.


Što se sve dešavalo u dvoboju Bilog Briga i Sambe ne stane u tri rezimea. Brdo šansi s obje strane su ostale neiskorištene i kad se činilo da bodovi odlaze na BB zvuk sirene je bio koban za njih. Odbijenu loptu od odličnog Šime Bašića u gol posprema Zdrilić za prvi bod Sambe.


Najveće iznenađenje kola je priredila Ploča u sudaru s favoriziranom Idassom Nadin. Dugo je svijetlila nula na semaforu no onda se ukazao Luka Kresović i maestralnim golom doveo svoju momčad do pobjede. Na kraju je tu istu pobjedu potvrdio Nino Jurjević i hmeljska festa je mogla početi.


Napokon je Plovanija pokazala svoju kvalitetu i upisala pobjedu nad Puntamikom. Iako je profesor Juričić slao pozdrave s bukovine i bez njega se došlo do važnih bodova na krilima privlačkog dvojca bez kormilara Jurac-Glavan.


Varoš je s pola noge na papučici gasa napunila mrežu Primorca. Duga devetka u kojoj se tri puta istakao Ivan Čurjurić ih je odvela na vrh ljestvice.


Stanovi nastavljaju slobodan pad glede bodova. Opet nula, opet poraz izaziva ljutnju Tume Zelića. Trostruki strijelac i jedan od junaka kola je Valentin Vučković koji je odveo svoja Poljica do velikih bodova.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: