Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj III. kola 2.ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj III. kola 2.ŽMNL

Izvještaj III. kola 2.ŽMNL

Rastegnuta je kao žvakaća guma bila drugoligaška karavana u kojoj je bilo svega.


Gentleman BS, bez svoga zaštitnika Ante Vranića, je dočekao Lovinac. Prava prvenstvena utakmica u kojoj su dominirali trka i tempo je otišla na stranu GBS i to doslovce u posljednjoj minuti. Na igru moraju biti ponosne obje momčadi no osmijeh i sreća zbog bodova idu u “brijačnicu”.


Zatonska mašina nikako da se upali. Momci dobro igraju, hrabro i srčano no nema niti boda. Ovaj put su im lekciju, prije svega iz iskustva, održali možda i prvi favoriti lige Young boysi. Zatonu ostaje dojam no bodovi su otputovali prema Smilčiću.


Bajka sa Sinjoretova se nastavlja, a ovaj put Blaž Katuša je imao pomoć u bratu Davidu. Brodarica je imala svoje prigode, čak i dvije akumulacije no vratar Lepur je obranio Sinjoretovo.


Iz 2 u 1 je rezime utakmice Ruplja i Kontre. Sve je mirisalo na pobjedu rupljanosa no rijetko viđen preokret u režiji Kontre ih je odveo ka slavlju.

Višnjik je napokon upisao pobjedu i u vedrijem tonu su otišli u svoju bazu na Voštarnici. Otpočetka je kontrola rezultata bila u njihovim rukama iako je Tornado imao svojih prigoda. Na kraju su platili danak lošoj igri s igračem u polju i “zero points”.


Otok je nudio utakmicu između Ugljana i Raštana te je sve mirisalo na pobjedu Raštana do 27.minute. Vodstvo od 3:1, kontrola igre no onda se dogodio stravičan lom noge igrača Raštana Tonija Gojčete koji je totalno nastavak utakmice učinio nikakvim. Raštane se nisu uspjele oporaviti od šoka i posljedica toga je poraz, a mi ovim putem želimo Toniju brz oporavak.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: