Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava II.kola 3.ŽMNL

3. LIGA A

Najava II.kola 3.ŽMNL

Najava II.kola 3.ŽMNL

II.kolo 3.ŽMNL počinje u subotu 3.10.2020.(skupina B) i završava 4.10.2020.(skupina A).

Skupina B – 3.10.2020

14:00 Mali Pariz-Suhovare 2017

Nakon prvog kola obje ekipe osvojile su po jedan bod. Mali Pariz remizirao je sa Deportivom dok su Suhovare remizirale sa Sukošanom.
Drugo kolo čini se kao pavo vrijeme za pobjedu. Suhovare u ovaj susret protiv novopečenog trećeligaša sigurno idu po pobjedu.
Nakon ovog kola vidjet će se u kakvoj su formi obje ekipe.

15:00 Termin-Sukošan

Momčad Termina pokazala je svoju ozbiljnost i želje u prvom kolu protiv Zemunika. Svih 40.minuta igrali su sjajni futsal i pokazali da
su ekipa za vrh ljestvice. Novopečeno pojačanje Toni Plazibat pokazao se kao pun pogodak. Sukošan u ovaj susret ulazi sa jednim bodom.
Pobjeda protiv Suhovara izmakla im je iz ruku u posljednjoj minuti. Može li Filip Smolić pomrsiti planove Terminu i sva tri boda
odnijeti u Sukošan? Jedna od najzanimljivijih utakmica II.kola.

16:00 Jadran Vrsi-Mnk Pag

Jadran Vrsi još se oporavlja od petarde Futsal Murvice. Nema boljeg trenutka za osvajanje tri boda. Na putu im stoji novopečeni
trećeligaš Mnk Pag. Jadranu sigurno neće biti lako protiv mnk Paga. Pažani su u prvom kolu pokazali da su ekipa sa ambicijama za vrh ljestvice. U prvom kolu zabili su 4.pogotka , a kući su se vratili prazne mreže. Ako Pag bude konstantan i u istom sastavu svim ekipama bit će pravi problem.

17:00 Mnk Zemunik-Mnk Krneza

I jedna i druga ekipa u ovaj susret ulaze sa početnim pobjedama. Zemunik ima vjerovatno najduži sastav u cijeloj ligi. Josip Fabijan
ima slatke brige za odabrati 14.igrača za ovaj susret.Krneza je u prvom kolu pobijedila Debeljak 4-1.Nakon odlaska Marka Kojića mislili smo da Krneza više nema toliku kreativnost u napadu. Ali po prikazanoj igri ova ekipa Krneze sigurno ima mjesto među prve dvije ekipe na ljestvici.Zemunik je pokazao sa pojačanjima da su ozbiljna ekipa i sve osim prva dva mjesta označava razočaravajuću sezonu.

18:00 Debeljak-Dasiaddo
Nakon neuspjeha u prvom kolu obje ekipe imaju popravni ispit ovu subotu. Debeljak je imao vodstvo ali Krneza je u tom dvoboju
željela pobjedu više od njih. Dasiaddo u novu sezonu ulazi sa starim navikama . Pravo je vrijeme da se trgnu i krenu po prvu ovogodišnju pobjedu. Debeljak mora ići po prvu pobjedu ako misle napasti prve dvije pozicije.

19:00 Azine-Deportivo la Murvica

Azine u drugom kolu čeka iskusna ekipa Deportiva. Sa igračkim kadrom Deportivo je veliki favorit za ovaj susret. Azine svoju šansu imaju u kontrama i polukontrama, mlada su ekipa puna snage koja može biti problem svakoj momčadi.
Ekipa iz Murvice preiskusna je da sebi dopusti poraz, jedna interesantna utakmica , vjerojatno sa puno pogodaka.

20:00
Futsal Murvica- Crvene kuće
Već u drugom kolu imamo prvi derbi sezone. Futsal Murvica odigrala je sjajno prvi susret i zabila čak 5. pogodaka. Svojim prvim susretom pokazali su znanje i želju za većim rangom . Na drugoj strani stoji ekipa Crvenih kuća ,
dobro poznata ekipa kojoj svake godine fali ono nešto za veći rang. Prošle godine ispriječila im se korona , sa neutralne strane navijača ovaj susret najzanimljiviji je u ovom drugom kolu . Ne možemo reći da imamo favorita .

Skupina A – 4.10.2020.

13:00 Briševo-Udruga navijača Tornado Zadar

Briševo je u prvoj utakmici pokazalo spoj mladosti i iskustva ali nisu imali snage za pobjedu. Tornadovci su remizirali protiv Lišana sa nepotpunim sastavom. Sa potpunim sastavom Tornado je respektabilna momčad sposobna pobijediti bilo koga. Očekujem jednu čvrstu utakmicu sa puno kartona .

14:00 Sv.Ante Visočane-Mala Rava

I sv.Ante i Mala Rava neuspješno su ušli u novu sezonu. Pomalo iznenađujuči porazi i jednih i drugih. Mala Rava sigurno ima želju za jačim rangom dok sv.Ante može biti neugodan svakoj ekipi.

15:00 Zara -Novi Bokanjac

Zara u ovaj susret ulazi kao underdog . Novi Bokanjac je jednostavno pre jaka i iskusna momčad da dozvoli bilo kakve posrtaje u početcima lige. Šime Klarin vjerovatno će biti čovjek odluke i u ovom susretu.

16:00 Zadranka-Poljica Brig

Zadranki je ovo prvi susret ove sezone . Njihova forma je nepoznanica svim ljubiteljima treće lige. Na drugoj strani stoji momčad Poljica koja je teškom mukom svladala Zaru u prvom kolu. Zadranka vjerovatno ide po sva tri boda , isto možemo reći i za Poljica.

17:00

Valencia-Ražanac
Valencia u ovaj susret ulazi oslabljena zbog teške ozljede njezinog ponajboljeg igrača. Tu vidim šansu Ražanca da dođe do pobjede. Tomislav Ivaz najveća je prijetnja vratima Valencije. Ako Valencije nastavi sa ovakvom igrom , vrh ljestvice njihova je realnost.

18:00

Škabrnja- Osam Mladi

Škabrnja osokoljena pobjedom protiv Male Rave ulazi u ovaj susret. Imaju velike ambicije pobijediti Osam Mladi. Prisjetimo se lanjske sezone kad su u dva navrata doživjeli poraze. Osam mladi ulazi u ovaj susret sa sva tri boda i jednom uvjerljivom predstavom protiv Briševa.

19:00
Privlaka 2017-Slivnica

Privlaka i Slivnica ulaze poražene u ovaj susret. Slivnica se nameće kao favorit ali i Privlačane se nešto pita. Velika šansa za obje ekipe da upišu prva tri boda u novoj sezoni.

Mali Caffe Lišane – slobodni

Continue Reading
You may also like...

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: