Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava IV. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava IV. kola 2. ŽMNL

Najava IV. kola 2. ŽMNL

Nakon prisilne pauze nastavlja se romantika u imenu Serie B.


Kolo otvaraju Tornado i Ugljan, dvoboj koji je nekad u 1.ligi “parao gaće”. Zajedničko im je da su jaki za sada u domaćim terminima dok malo kiksaju na strani i bilo čija pobjeda bi bila mali bingo.


Subotnji program u Mocirama za vrijeme ručka otvara derbi susjeda, Lovinca i Ruplja. Tražit će se gol više, ali bi i najmanje nijanse mogle odlučiti. Lovinac do pobjede želi doći na krilima svoje širine dok Rupljanosi svoju šansu traže u iskustvu.


Raštanska Kanela otvoreno želi u rang vise i svaku prepreku želi prijeći no jako teško će ići s Brodaricom. Jedna ekipa koja teži igri, neopterećeno, ali opet odgovorno i imamo derbi iz prve ruke.


Zaton treba bodove kao Hrvatska Modrića i svaka nedjeljna misao u tom malom mjestu ide ka tom smjeru. Njihov protivnik je Kontra koja ima iskustvo igranja na rezultat i društvu kraj Saturnusa će biti sve, samo ne lako.


Paklenica opet muku muči s rosterom i ne mirise na dobro. Ako se uzme da im u ring dolazi Gentleman BS, ekipa koja voli igru i ima kvalitetu. Ako ćemo ruku na srce, barberi su favoriti no može li proraditi dišpet s planine. Svaki odgovor nas čeka za vrijeme kad većina ljudi brine o roštilju no nekome od njih neće biti do ručka.


I za kraj kola nas ipak čeka derbi kola, nedjelja u 14 sati nam svoje umijeće nude Young boysi i Višnjik. Dok YB svoju reputaciju favorita opravdavaju Višnjik za sada muku muči i pobjeda iz prošlog kola im je vratila boju u lice. Istina je da će se pobjednik iz ovog dvoboja psihološki dignuti u borbi za prvu ligu.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: