Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava V. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Najava V. kola 1. ŽMNL

Najava V. kola 1. ŽMNL

I dok u trenutcima ovog pisanja igraju Gauni i Samba zbog zamjene domaćinstva nama ostaje najaviti ostale utakmice.


Prvi će na megdan u mali derbi kola Sveti Ante i Idassa. Već na sam spomen ovih ekipa može se očekivati odličan hakl. Probleme, veće ili manje, bi mogao stvarati rani termin utakmice koji će dosta osiromašiti rostere no ne sumnjamo da će Ante Pavlović i Stipe Čulina nešto izvuci iz rukava; asa ili dvojku.

Subotu navečer u pristojnijem terminu otvaraju Puntamika i Murvica. Obitelj se napokon osladila pobjedom i s vise optimizma čeka društvo s ulaza u grad. Poznato je da Puntamika bolje reagira kontra jačih i ovo je možda pravi ispit snaga.


Varoš svoju jedinicu brani s neugodnom Plovanijom. Elitni termin sa, koliko čujemo, punim rosterima će mnoge dovući u Mocire. Lideri iz srca grada imaju jak ispit sa “divom s trafostanice” i ukoliko katica za sve Ivan Jurić prenese svoju energiju na igrače mogla bi se gledati vrhunska predstava.


Bili Brig i Poljica igraju utakmicu koja vrijedi možda i šest bodova, naravno govorimo hipotetski, jer je riječ o momčadima sličnih osobina, karakteristika i ambicija. Prednost Poljica je dugogodišnje igranje prve lige dok Bili Brig puno toga bazira na zajedništvu i borbenosti.


Drugi derbi kola je dvoboj Tina i Stanova, sasvim suprotnih raspoloženja. Tin, nakon četiri kola nije na vrhu i već je to u Tihinom taboru zvono za uzbunu. Još kada se doda gorak okus šestice u ustima onda se Stanovima mora igrati na pobjedu, od samog start. No, popularni Koležina Zelić ne misli olako prepustiti bodove iz svoje garaže i “nabrijao” je svoje dečke na borbu i pobjedu.


Kontrol biro sigurno ulazi kao veliki favorit s Primorcem i nastavak pobjeda je logična želja. Primorac je malo popravio obranu no zakazao je napad i bodovi su još uvijek daleko kao list na vjetru.


Kolo će zatvoriti dvije momčadi koje su svojim izvedbama zaintrigirale futsal scenu, Vrsi i Ploča. Lijepe i uspješne igre koje pružaju moraju oplemeniti u međusobnom dvoboju i svi koji ne moraju iz Mocira neka ostanu pogledati ovu utakmicu. Taktičko obrambena zrelost Ploče i razigranost Vrsi nam jamče odličnu utakmicu.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: