Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj V. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj V. kola 2. ŽMNL

Izvještaj V. kola 2. ŽMNL

Serie B, izjednačena kao X na kladionici i dalje ima svoje draži.


Višnjik je na startu prvenstva zaronio no sada je definitivno glava iznad vode. Sraz s Kontrom je bio sve osim normalan jer nakon vodstva od dva razlike činilo se da Toman i društvo slave. No Kontra ne bi bila Kontra kada bi se predala. Brza dva gola su dovela utakmicu na početak no nije bilo lijeka za gol već spomenutoga Danijela Tomana i bodovi odoše put Krešinog doma.


Tornado je poveo Brodaricu vrlo rano, promašio neke izgledne prigode i stao. Iskusni dvojac s Brodarice Bacalja i Rončević nisu imali milosti i do kraja su odveli svoju ekipu do pobjede s hendikepom.


Milina za oko je bio derbi susret Sinjoretova i Raštana Kanela. Borba za svaki metar terena, za svaku loptu je bila odlika ovog dvoboja. Puno bolji i konkretniji su bili igrači Sinjoretova koji su u potpunosti zaslužili pobjedu. S nevjerojatnom strašću i željom su odigrali ovu utakmicu i petardom su otpratili Kanelu na večeru.


Nešto je trulo u “državi Rupalj” reklo bi se. Paklenica se od samog starta pokazala kao gazda u kući i do pauze je riješila pitanje pobjednika. Sve ostalo je bilo odrađivanje posla, a prvi među jednakima je bio Josip Jukić i podgorska pjesma je mogla početi, bez bure.


Ne zna se kako je tekao susret igrača Zatona i navijača, popularnih Mokronja, no nešto pozitivno se desilo. Zaton je naprosto deklasirao papirnatog favorita ovog dvoboja Lovinac. Kao da je nestalo goriva u njihovoj igri dok je Zaton išao na mlazni pogon i prvi u povijesni bodovi su u Saturnusu.


Prava drama se odvijala na otoku gdje je Ugljan dočekao Young boyse. Uvijek je tijek utakmice išao gol na gol i niti jedna ekipa nije imala osjetnu prednost tj.prednost je uvijek bila na strani Ugljana. Mateo Šušak je sa strane boysa zabijao no nije se moglo do bod(ov)a. Na kraju se u junaka prometnuo Josip Zelenčić pogotkom u posljednjoj minuti za veliku pobjedu domaćina.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: