Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava VI.kola 3.ŽMNL

Roko Kazija 1

3. LIGA A

Najava VI.kola 3.ŽMNL

Najava VI.kola 3.ŽMNL

VI. kolo u subotu otvara skupina B

Skupina B 31.10.2020.-Subota

13:00 Zemunik-Deportivo la Murvica

VI. kolo otvaraju Zemunik i Deportivo. Zemunik juri po drugu uzastopnu pobjedu , dok će Deportivo pokušati osvojiti sva tri boda. Zemunička mladost protiv Murvičkog iskustva. Zemunik pobjedom nastavlja borbu za prve dvije pozicije , Deportivo bi sa pobjedom preskočio Zemunik na ligaškoj ljestvici.

12:00 Jadran Vrsi-Mali Pariz Ova utakmica igrat će se u nedjelju u 12:00.

Mali Pariz u prvih 5.kola još nije upisao niti jednu pobjedu. U prošlom susretu sva tri boda imali su do posljednje dvije minte ali ih nisu znali iskoristiti. Jadran trenutno na kontu ima jednu pobjedu i polagano se dižu u formi. Ovaj susret velika je prilika za obadvije ekipe da upišu pobjedu.

15:00 Crvene Kuće-Sukošan

Crvene kuće čeka jedan težak i izazovan dvoboj protiv vrlo motiviranog Sukošana. Sukošan je trenutno u boljoj formi i hvata vrh ljestvice, dok bi Crvene Kuće eventualnom pobjedom također uhvatile vlak za prva dva mjesta. Susret podjednakih ekipa .

16:00 Debeljak-Suhovare

Debeljak se trenutno nalazi u donjem domu ljestvice. Sa osvjena samo dva boda nikako ne mogu biti zadovoljni. Suhovare su trenutno na 6.mjestu i sigurno nisu zadovoljni jer imaju ambicije za drugu ligu. Suhovarama je ovo vrlo važan dvoboj u nastavku borbe za prve dvije pozicije.

17:00 Termin-Azine

Termin se probudio! Sjajno odigrana prošla utakmica podignula je moral Terminu i sigurno idu 100% motivirani na Azine. Azine su prošlo kolo upisale svoj prvi bod i sigurno će se i njih nešto pitati u ovom susretu. Terminu je ovo vrlo važan susret, poraz im nikako ne ide u korist.

18:00 Krneza-Mnk Pag

Krneza u ovaj susret ulazi bez poraza i veliki je favorit za sva tri boda. Pag je u prošlom kolu pretrpio prvi poraz ali sigurno idu po pobjedu protiv Krneze. Krneza je svojom igrom pokazala da imaju kapacitete za viši rang , dok novopečena momčad Paga traži priliku za sva tri boda.

19:00 Dasiaddo-Futsal Murvica

Općinski derbi u skupini B. Futsal Murvica prošlo je kolo upisala svoj prvi poraz dok je Dasiaddo upisao svoj 4.poraz. Futsal Murvica je veliki favorit u ovom susretu i vrlo su im važna sva tri boda u borbi za prvo mjesto. Dasiaddo u ovom susretu nema što izgubiti i za njih je to velika prednost.

Skupina A

1.11.2020.-Nedjelja

13:00 Sv.Ante Visočane-Briševo

Sv.Ante u prošlom kolu upisao je svoju drugu ovogodišnju pobjedu. Bili su nevjerojatno efikasni zabivši čak 9.pogodaka. Briševo još nema niti jedan osvojeni bod . Sv.Ante blagi je favorit u ovom susretu .

14:00 Valencia-Mali caffe Lišane

Valencia je u prošlom kolu zadala prvi poraz Tornadu dok je ekipa iz Lišana upisala prvi poraz . Valencia je već prethodno najavljivana kao underdog lige i sigurno idu na sva tri boda. Mali caffe mora ići na sva tri boda ako žele pratiti lidere lige.

15:00 Poljica Brig-Ražanac

Ražanac nas je sve iznenadio sjajnim startom u prvenstvo. Trenutno su drugoplasirana ekipa lige. Čeka ih vrlo težak susret protiv Poljica . Poljica su ekipa sa velikim iskustvom i mogu pobijediti svakoga u ovoj ligi. I jednoj i drugoj ekipi ovaj susret je vrlo važan za daljni tijek natjecanja.

16:00 Novi Bokanjac-Slivnica

Nakon jednog kola odmora Novi Bokanjac čeka neugodna ekipa Slivnice. Slivnica se prošlo kolo spasila u posljednjim minutama utakmice dok je Novi Bokanjac prije nekoliko kola upisao iznenađujuć poraz. Jako bitna utakmica za Novi Bokanjac , sve osim pobjede za njih će biti razočaravajuće.

17:00 Zadranka-Mala Rava

Zadranka u ovaj susret ulazi kao veliki favorit. Mala Rava sve nas je iznenadila sa jako lošom formom i trenutno su posljednja ekipa na ljestvici.Zadranki je ovaj dvoboj jako bitan za nastavak borbe za prve dvije pozicije.

18:00 Zara-Osam Mladi

Zara u ovaj susret ulazi osokoljena pobjedom od čak 8:1. Čeka ih težak susret protiv lidera lige , ali prisjetimo se prošle godine gdje je Zara iznenadila Osam Mladi i pobijedila 4:1. Osam Mladi čeka jedan težak susret protiv motivirane momčadi Zare.

19:00 Privlaka – UN Tornado Zadar

Privlaka je prošlo kolo odigrala sjajno , falilo im je malo koncentracije u završnici da iznenade Osam Mladi. Privlaka se diže u formi i bit će velika prijetnja Tornadu. Tornado je prošlo kolo upisao prvi poraz i ispustili su drugu poziciju na ljestvici. Tornado mora ići po pobjedu u nadi da će Ražanac ili Osam Mladi izgubiti.

Continue Reading
You may also like...

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: